Aspire Global schrapt de beurs van Stockholm Nasdaq.

Home » Aspire Global schrapt de beurs van Stockholm Nasdaq.

Aspire Global heeft aangekondigd dat haar aanvraag voor schrapping van de Nasdaq First North Premier Growth Market nu is goedgekeurd door de Stockholm Nasdaq.

Op 15 juni 2022, naar aanleiding van een verzoek van zijn toenmalige overnamebieder NeoGames, deelde Aspire mee dat het een aanvraag had ingediend om van de handel te worden uitgesloten.

Volgens de voorwaarden van de acceptatie is de laatste handelsdag van de aandelen van Aspire Global op de Nasdaq First North Premier Growth Market 4 juli 2022.

Tsachi Maimon, voormalig CEO van Aspire en nieuwe president van een nieuw gevormde NeoGames-igaming-divisie, sprak op sociale media over recente stappen die hebben geleid tot het voltooien van de transactie in Tel Aviv, Israël, met het hoofdkantoor.

Een nieuwe grote reis staat op het punt te beginnen voor Aspire global, wat een gekke negen jaar!

Zoveel prestaties, merkte Maimon op, toevoegen: Ik wil deze kans grijpen en mijn team bedanken.

Wij zijn het die het hebben gedaan, met dag en nacht hard werken!

Ook ons ​​geweldige board dat ons het frame en de begeleiding gaf om het te doen en natuurlijk onze partners die ver met ons meegaan.

Van kracht tot kracht, vandaag beginnen we aan een nieuwe reis, samen met neogames.

Wat een combinatie mijn god, vorige week maakte NeoGames de voltooiing bekend van een eerder aangekondigd bod op de overname van Aspire, waarbij in totaal 99,31 procent van de aandelen van de groep werd aangeboden.

Een verwachte afrekeningsdatum voor die verkregen tijdens de verlenging van de acceptatieperiode werd vastgesteld op het einde van de maand.

De aandelen van Aspire Global die uitstaan, zullen het voorwerp uitmaken van een uitkoopprocedure die naar verwachting begin half augustus op bovengenoemde datum zal zijn afgerond.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.