Het internationale boksplatform Fightzone is een partnerschap aangegaan met Red Bee Media

Home » Het internationale boksplatform Fightzone is een partnerschap aangegaan met Red Bee Media

De deal waarbij 50 wedstrijden per jaar worden uitgezonden op het OTT-platform van laatstgenoemde.

Naast live-gevechten zal Fightzone ook opnames, hoogtepunten, interviews en aanvullende inhoud plaatsen, beschermd door geoblocking en DRM-functionaliteit, waardoor het platform zijn publiek kan segmenteren en zijn inhoudsrechten kan waarborgen.

Red Bee is de perfecte technologiepartner voor ons nu we de boksrevolutie van Fightzone lanceren, zegt Jim McMunn, General Manager Fightzone. We bouwen een unieke bestemming voor Britse en internationale boksfans, met toegang tot ongelooflijke gevechten, interviews met experts en content achter de schermen.

Met het OTT-platform van Red Bee kunnen we een wereldwijd publiek bereiken en streaming-kwaliteit van uitzendkwaliteit leveren op elk apparaat.” De eerste wedstrijd die vandaag op Fightzone plaatsvindt, is de Engelse lichtgewicht titel clash tussen Anthony Tomlinson en James Morocroft op 21 mei, gevolgd door het IBF European Heavyweight Championship-gevecht tussen Kash Ali en Tomas Salek op 28 mei.

Steve Russell, Head of Product bij Red Bee Media, voegde toe: Fightzone illustreert goed hoe innovatieve en uitgebreide contenteigenaren het meeste uit hun activa kunnen halen en boeiende kijkervaringen kunnen bieden aan een wereldwijd publiek, via ons OTT-platform.” De obstakels zijn minder dan ooit als het gaat om het creëren en uitbreiden van je eigen mediabedrijf, en we kijken er naar uit om Fightzone’s reis naar wereldwijd succes te ondersteunen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.