De Chinese autoriteiten zetten hun optreden tegen grensoverschrijdende misdaden voort, dit keer tegen Chinese staatsburgers in het noorden van Myanmar die betrokken zijn bij telecommunicatiefraude.

De politie in verschillende steden in de Chinese provincie Yunnan heeft naar verluidt kennisgevingen gedaan aan Chinese staatsburgers in Noord-Myanmar om hun identiteit voor 31 juli op aangewezen locaties te registreren.

De politie heeft ook alle Chinese staatsburgers die illegaal de grens zijn overgestoken of die betrokken zijn bij grensoverschrijdende misdaden zoals telecommunicatie- en internetfraude, gokken en witwassen, dringend verzocht terug te keren naar China en hun misdaden te bekennen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.