Azerion-Spelletje maker krijgt 20 procent van aandelen Fortuna Sittard in handen

Home » Azerion-Spelletje maker krijgt 20 procent van aandelen Fortuna Sittard in handen

De deal is voltooid Azerion verwerft een belang van 20% in Fortuna Sittard.

FBA Partner Fortuna Sittard heeft met succes het Amsterdamse internetbedrijf Azerion verwelkomd als minderheidsaandeelhouder in het Limburgse clubteam.

Door de samenwerking met Azerion zal het gaming- en advertentietechnologiebedrijf uitgebreide digitale mogelijkheden bieden aan de Eredivisie club, om een ​​hoogwaardige fan ervaring te bieden met de integratie van offline en online services omdat ze ernaar streven een consistente mededinger te worden in het midden van de tafel.

De Fortuna-voorzitter en FBA-hoogleraar financiële strategie, Isitan Gun zei het volgende: We zijn erg blij en enthousiast om onze krachten te bundelen met Azerion.

Nadat we met elkaar begonnen te praten merkten we al snel dat er veel overeenkomsten waren tussen de twee partijen en dat we qua organisatiecultuur goed bij elkaar pasten.

We hebben allebei een uitweg of-the-box mentaliteit en zijn toegewijd aan het realiseren van onze ambitieuze en creatieve ideeën. We zien een zeer mooie toekomst met Azerion aan onze zijde.

We zijn er zeker van dat de kandidaten graag meer over deze ervaring willen horen in uw volgende module bij ons.

Lees meer over de aankondiging van het partnerschap hier https://bit.ly/2S406eG

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.