STATSCORE heeft zijn positie op de Belgische markt versterkt na te hebben bevestigd dat zijn scouts officiële sportstatistieken van Betcenter Futsal League-wedstrijden zullen verstrekken. Als gevolg hiervan zal STATSCORE fans toegang geven tot een reeks belangrijke sportgegevens en statistieken die beschikbaar zullen worden gesteld via LeagueCenter- en TeamCenter-platforms.

Deze gegevens worden vervolgens weergegeven op de websites van de competitie en clubs. Tomasz Myalski, CEO van STATSCORE, merkte op: Ik ben er trots op dat een andere professionele zaalvoetbalcompetitie STATSCORE vertrouwde en ons koos als hun officiële dataprovider.

De samenwerking met onze Belgische vrienden is een nieuwe stap in onze expansie als het bedrijf voor het verzamelen van sleutelgegevens voor deze boeiende discipline.

We zijn ervan overtuigd dat onze sportstatistieken en geweldige visualisaties daarmee zullen helpen om de huidige fans van Betcenter Futsal League tevreden te stellen en nieuwe fans te krijgen.

De LeagueCenter- en TeamCenter-platforms stellen de Betcenter Futsal League in staat om gegevens weer te geven met betrekking tot live statistieken, standen, selecties en vergelijkingen vóór de wedstrijd, evenals een reeks evenement-animaties.

Samenwerken met STATSCORE helpt ons om Belgisch Futsal verder te ontwikkelen, zegt Manu Leroy, Marketing Director van de Koninklijke Belgische Voetbalbond.

Fans kunnen de statistieken van de spelers van onze nationale competitie in realtime zien.

We hopen dat de toegenomen belangstelling voor zaalvoetbal ook zal leiden tot meer zaalvoetballers, zowel jongens als meisjes in België.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.