Bet365 uitgeroepen tot officiële Gambling operator van de PGA Tour

Home » Bet365 uitgeroepen tot officiële Gambling operator van de PGA Tour

De tweejarige deal markeert de eerste officiële weddenschapsdeal van de PGA Tour buiten Noord-Amerika.

Bet365 is benoemd tot Official Betting Operator van de PGA Tour, in een content en marketingdeal die loopt tot 2024, de deal is de eerste dergelijke deal van de PGA Tour buiten Noord-Amerika.

Bet365 biedt exclusieve kansen, scoreborden en spelerinformatie aan fans in het VK, Ierland en Australië.

Bet365 zal dienen als de exclusieve bron voor kansen op het leaderboard en de spelerspagina’s op pgatour.com en op TourCast, het platform waarmee fans elk schot van elke groep kunnen volgen met een 3D-weergave van de golfbaan.

Het zal ook een merkaanwezigheid hebben in PGA Tour-media-eigendommen, inclusief op internationale marktinventaris op PGA TOUR.com, beheerd door Warner Bros. Discovery (WBD) in het kader van hun strategische partnerschap met de Tour, evenals op WBD-platforms zoals Golfdigest .com in het VK, Ierland, Australië en Canada.

Volgens de voorwaarden van de overeenkomst heeft bet365 de rechten om PGA Tour-merken te gebruiken, evenals de rechten om te adverteren via zowel Tour-media als zijn partnerplatforms, PGA Tour Gaming VP Scott Warfield zei: We zijn verheugd om met bet365 samen te werken om de sportweddenschappen van de Tour buiten Noord-Amerika uit te breiden.

Bet365 was de eerste operator die het officiële in-play-weddenschapsproduct van de Tour integreerde en ze staan ​​op het punt om een ​​enorme groei door te maken door in de voorhoede te staan ​​van in-play sportweddenschappen in golf.

De Tour blijft zoeken naar mogelijkheden om te innoveren op nieuwe gebieden met als doel om met fans in contact te komen.

De bet365-groep is verheugd om samen te werken met een van de meest iconische merken in de wereldwijde sport, tijdens deze samenwerking met PGA Tour zal bet365 ernaar streven onze golfklanten een marktleidende in-play-ervaring te blijven bieden, zowel op onze wereldwijde sites als op de PGA Tour-platforms.

De PGA Tour is een platina-lid van de National Council on Problem Gambling en is afgestemd op de American Gaming Association (AGA) als een Have A Game Plan Bet verantwoordelijke campagnepartner van de publieke dienst om golffans te informeren over verantwoorde sportweddenschappen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.