Bet365 vindt het ongepast dat Steven Caulker de hoofdrol speelt in webseries

Home » Bet365 vindt het ongepast dat Steven Caulker de hoofdrol speelt in webseries

Bet365 gelooft dat het ongepast zou zijn voor voormalig voetballer Steven Caulker om te verschijnen in een webserie gesponsord door het bedrijf, gezien zijn geschiedenis van gokverslaving.

In een LinkedIn-bericht op 14 november suggereerde Caulker dat hij was verhinderd om eindelijk een tv-baan te krijgen door bet365 vanwege zijn werk rond probleem-gokken (PG).

Mensen zeggen vaak tegen me dat het geweldig is dat spelers zich nu kunnen openstellen over hun strijd.

Kan ze dat echt?

Ik zou het zeker niet aanmoedigen.

Caulker, die eens door Engeland werd afgedekt, beweerde dat bet365 zijn profiel had afgewezen omdat de operator nerved was over een deel van zijn eerdere campagnewerk.

bet365 heeft echter gezegd dat zijn positie door een mediapartner verkeerd is voorgesteld aan Caulker.

De heer Caulker heeft zich aangemeld om als gast te verschijnen in een videoserie die uitsluitend wordt gesponsord door bet365, die alleen wordt gepubliceerd op een online videoplatform geen tv door een van onze sportuitgevers.

Tijdens het goedkeuringsproces van de gasten werden we ons bewust van de negatieve ervaringen van de heer Caulker met gokken waarover hij openlijk heeft gesproken.

We zijn blij met het uitstekende werk dat de heer Caulker heeft gedaan om het bewustzijn van probleemgokken te vergroten, maar als kansspelbedrijf vonden we het ongepast dat de heer Caulker op een door bet365 gesponsorde serie van dit type zou verschijnen.

De videoserie en de betreffende sportuitgeverij zijn nog onbekend.

De opmerkingen van Caulker komen met het Verenigd Koninkrijk dat momenteel deel heeft aan het veilig gokken in week 2023.

Hij is vanochtend (15 november) teruggekeerd naar LinkedIn om meer elementen van zijn leven als een dwangmakende speller te onthullen.

Caulker, die sinds zijn vertrek uit Wigan Athletic in mei geen club heeft, zei dat hij elke minuut van elke dag een stem in zijn hoofd heeft die hem met hem praat en hem aanmoedigt om te gokken.

Hoewel dit allemaal intern aan de gang is, word ik geconfronteerd met honderden advertenties per dag die me proberen terug te lokken, schreef hij.

“Elke voetbalwedstrijd die ik kijk, elke voetbalwedstrijd die ik speel, elk YouTube-highlight, de meeste kranten, de meeste radiozenders, de meeste Media-diensten en als dat nog niet genoeg was, krijg ik nog steeds sms en e-mails.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.