Betano verhoogt Portugal MVO-taken als sponsor van de Sporting Foundation

Home » Betano verhoogt Portugal MVO-taken als sponsor van de Sporting Foundation

Portugal Primera Liga voetbalclub Sporting Clube de Portugal (Sporting Lissabon) heeft aangekondigd dat Betano zal dienen als belangrijkste partner van haar liefdadigheidstak The Sporting Foundation.

Deze zomer werd Betano – het vlaggenschip van het pan-Europese sportsbook-merk van Kaizen Gaming – de hoofdshirtsponsor van Sporting Lissabon.

Betano, die zich inzet voor zijn ‘grootste sponsoring van de Portugese markt’, heeft beloofd de sociale en basisrichtlijnen van Sporting Lissabon onder leiding van de Sporting Foundation te ondersteunen.

Panos Konstantopoulos, CMO van Kaizen Gaming, legt uit: Het is volkomen logisch dat Betano de onderdelen van dit partnerschap uitbreidt, omdat het een partnerschap is dat nog maar net begint en een langetermijnrelatie zal zijn, aangezien de twee instellingen waarden delen.

We werken samen met de beste clubs ter wereld en Sporting CP is de definitie van een topclub.

Een club met een dimensie die verder gaat dan sport en daarom zijn Betano en Sporting CP nu samen om het verschil te maken, aldus Konstantopoulos.

Op een mediaconferentie die werd bijgewoond door Frederico Varandas, president van Sporting Lissabon, bevestigde Betano dat sponsoring van de Sporting Foundation was toegevoegd als een plicht van haar Heróis Betano CSR-campagne die dient als het sociale verantwoordelijkheids-programma van Kaizen Gaming in Portugal.

De samenwerking gaat vrijdag van start tijdens de Champions League-wedstrijd van Sporting in Turkije tegen Besiktas, waar Sporting zal spelen met Herois.pt op de voorste trui.

André Bernardo, Sporting SAD-beheerder, onderstreepte dat deze nieuwe overeenkomst een eer is en verklaarde: Het is altijd goed om partners te hebben die niet alleen worden weerspiegeld in wat gemeenschappelijk is aan onze strategische pijlers, de sport, maar ook in wat één is van onze belangrijkste missies als club en organisatie, namelijk het verbeteren van het welzijn van de mensen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.