Betano heeft een overeenkomst getekend met FC Porto, waarmee hij de gokpartner van de club wordt en de hoofdsponsor wordt van zijn handbalteam.

De deal is het tweede grote gokpartnerschap dat is ondertekend tussen het merk voor sportweddenschappen van Kaizen Gaming, in navolging van de overeenkomst met de in Lissabon gevestigde rivalen Benfica en Sporting CP, evenals SC Braga, Marítimo en Os Belenenses.

We zijn verheugd om onze samenwerking aan te kondigen met FC Porto, een historische club in Europa, met tal van trofeeën, zowel in eigen land als in Europa, zegt Panos Konstantopoulos, CMO van Kaizen Gaming.

We kijken ernaar uit om met deze geweldige club aan de slag te gaan en, net als bij al onze partners, een aantal sociale initiatieven te plannen.

Deze sponsorovereenkomst toont nogmaals het belang van de Portugese markt aan voor Kaizen Gaming.

Portugal was dit jaar een belangrijk doelwit van Betano’s branding- en marketingactiviteiten, met als doel de naamgevingsrechten voor de topklasse Primera Liga van het land veilig te stellen, die de voormalige sponsor NOS zou vervangen.

Hoewel de exploitant overeenkomsten heeft kunnen sluiten met de zes bovengenoemde clubs, verloor het de titelsponsoring van de competitie aan het bwin-merk van Entain, ondanks een akkoord van vier jaar ter waarde van € 5,5 miljoen per seizoen, wat leidde tot een juridische uitdaging tegen de Beroepsvoetbalbond (FPF).

Hoewel Kaizen deze hindernis in Portugal tegenkomt, is het nog steeds goed ingeburgerd in het land en heeft het bekendheid gekregen voor zowel zijn Betano- als Stoixman-merken elders door middel van overeenkomsten met het Braziliaanse Fluminense en Atlético Mineiro, het Griekse Olympiacos en PAOK Salónica in Griekenland, de Roemeense Univ. Craiova en Cyprus’ Apoel, Omonia, Apollon Limassol en Pafos FC.

Rui Lousa, directeur van Porto Comercial, reageerde op de deal van zijn club met Betano: Dit is een extreem belangrijke deal voor ons, omdat we altijd proberen om ons te associëren met sterke partners, vooral in een zaak die zo belangrijk is als deze.

Het was een makkelijke overeenkomst, want beide partijen stonden te popelen om de deal te sluiten.

We zijn erg blij met Betano als Wedsponsor en onze wens is dat dit voor iedereen een goede samenwerking wordt.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.