Betcris heeft een aantal initiatieven aangekondigd om de sponsoring van de online Kansspel operator van het Mexicaanse nationale team te activeren tijdens de CONCACAF Gold Cup van dit jaar.

Voorafgaand aan de terugkeer van het toernooi, dat op 10 juli van start gaat, biedt Betcris een reeks weddenschappen aan waaronder instant (Live) weddenschappen, parlays en meer.

Met Mexico aangeprezen als een van de vaste favorieten van het toernooi, zal Betcris alle actie dragen met speciale incentives voor fans van het team.

Als officiële sponsors van het nationale team van Mexico zijn we trots om naar dit toernooi te komen ter ondersteuning van een van de favoriete teams om te winnen, aldus Randall Aguilar, Head of Sponsorships voor Betcris.

We zijn ervan overtuigd dat het Mexicaanse nationale team ons wedstrijden vol emotie zal bezorgen en we zullen een nieuw kampioenschap vieren met de familie Betcris.

Bovendien hebben Betcris en de Mexicaanse voetbalbond (FMF) samengewerkt aan een nieuw product – ‘The Forecaster’ dat voorafgaand aan elke Gold Cup-wedstrijd zal worden gepubliceerd, waardoor fans hun eigen voorspellingen voor elke wedstrijd kunnen presenteren, evenals kans op een officiële trui. In eerdere optredens van The Forecaster bevatten de video’s vaak commentaar en voorspellingen van sportberoemdheden, waaronder Ronaldinho en John Sutcliffe.

Naast de berichtgeving en The Forecaster, biedt Betcris ook een ‘once-in-a-lifetime’-mogelijkheid, waarbij een Mexicaanse klant en een metgezel de eerste drie wedstrijden van het land zullen bekijken, waarbij alle onkosten worden betaald.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.