Online operator Betcris heeft de officiële sponsoring van het Honduras voetbalkampioenschap veiliggesteld.

Als onderdeel van de driejarige commerciële overeenkomst zal de competitie worden omgedoopt tot de Liga Betcris de Honduras, wat de steun van het gokbedrijf voor de sport in Latijns-Amerika onderstreept.

Gabriel Núñez Del Arco, Chief Commercial Officer van Betcris, legt uit: Voor Betcris is het een grote eer om een ​​alliantie te hebben met een Football League in Midden-Amerika, zoals de National League of Honduras, waarvan we weten dat hun clubs een enorme historische traditie.

Met deze geweldige strategische zet willen we bijdragen aan de sportontwikkeling van het land.

De Liga Betcris de Honduras voegt zich bij Betcris’ selectie van sportieve klanten, waaronder de National Football League (NFL), Major League Baseball (MLB), Ecuador’s LigaPro Betcris, de Mexicaanse voetbalbond en de voetbalfederatie uit Ecuador.

De zoektocht naar continue verbetering heeft geleid tot de vorming van een sponsor van groot prestige op internationaal niveau, bedankt voor uw vertrouwen en wees gerust dat deze alliantie veel voordelen zal opleveren voor het nationale voetbal, voegde voorzitter van de Hondurese voetbalcompetitie toe, Wilfredo Guzman.

Vandaag begint een nieuwe weg met de Liga Betcris de Honduras.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.