BETER voegt AI-toernooien toe aan esports-rooster

Home » BETER voegt AI-toernooien toe aan esports-rooster

BETER biedt nu live streaming, live data en kansen voor 4.500 esports-evenementen per maand voor sportsbooks met de lancering van Virtual eComp Artificial Intelligence esports-toernooien.

De toernooien, die cybervoetbal en cyber basketbalwedstrijden omvatten, zullen BETER Live Data gebruiken om ervoor te zorgen dat eindgebruikers toegang krijgen tot de grootst mogelijke selectie van markten en kansen voor elk virtueel eComp-evenement.

AI-toernooien zijn een fantastische oplossing voor sportsbooks, zegt Gal Ehrlich, CEO van BETER.

Ze zorgen voor stabiele marges en omzetgroei voor onze klanten, volledige integriteit en met veel aangeboden matches houdt het plezier nooit op met Virtual eComp-matches.

AI-toernooien worden georganiseerd in strikte overeenstemming met het transparantie- en eerlijkheidsbeleid van deze toernooien, wat onze producten veilig en betrouwbaar maakt.

Virtual eComp Football zal elke maand meer dan 3.000 virtuele voetbalwedstrijden bevatten, waarbij klanten weddenschappen kunnen plaatsen op maximaal 10 markten per wedstrijd.

BETER is van mening dat het aanbieden van Virtual eComp_Basketball, dat AI vs AI-wedstrijden zal omvatten, zal helpen bij het creëren van een meeslepende, realistische ervaring” voor gokkers.

Door toernooien 24/7/365 beschikbaar te stellen, zal BETER elke maand meer dan 1.500 evenementen distribueren met 18 beschikbare markten per evenement.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.