Betfair ondertekent Alan Shearer als ambassadeur voor EURO 2024

Home » Betfair ondertekent Alan Shearer als ambassadeur voor EURO 2024

Voormalig spits van Newcastle United en Engeland Alan Shearer is de nieuwste voetbalambassadeur voor bookmaker Betfair.

Shearer wordt ambassadeur voor Betfair op tijd voor EURO 2024, dat vanadaag14 juni in Berlijn, Duitsland begint.

De recordscorer van de Premier League zal een voorproefje geven van EURO 2024-wedstrijden en zijn inzicht geven in de resultaten die volgen, evenals het informeren van het publiek van Betfair over zijn opvattingen over de kansen van Engeland om zijn eerste internationale toernooi sinds 1966 te winnen.

Bovendien maakt de Premier League-winnaar met Blackburn Rovers ook deel uit van Betfair’s Football Only Bettor-previewshow en Shearer sluit aan bij Alan McInally en zal de komende wedstrijden van Engeland en Schotland tijdens het toernooi analyseren.

Na het winnen van de Gouden Schoenprijs tijdens de run van Engeland naar de halve finales op EURO in 1996, zal Shearer zijn kennis van het toernooi naar Betfair-klanten brengen om hen te informeren over wat er nodig is om een diepe run in de competitie te maken.

In een aflevering van de Betfair Betting Show onthulde Shearer McInally zijn ervaring met het spelen onder manager Terry Venables tijdens EURO 1996.

Hij ging vervolgens te geloven dat Engeland “het beste voorste zes zou kunnen en moeten hebben op EURO 2024, mogelijk in het wereldvoetbal.

Shearer werd onlangs ook uitgeroepen tot de grootste spits van Engeland van de afgelopen 30 jaar volgens een YouGov-onderzoek, waarbij Wayne Rooney, Harry Kane en Teddy Sheringham werden versloegen.

Betfair, die uit Europa is, heeft onlangs een nieuwe sponsorovereenkomst voor het front van het shirt getekend met de Braziliaanse club Vasco da Gama.

De deal zal het logo van Betfair op de voorkant van de shirts van Vasco da Gama in het seizoen Campeonato Brasileiro Série A worden gebrandmerkt, waarbij het kansspelbedrijf ook exclusieve digitale inhoud en een aanwezigheid produceert op de digitale mediaplatforms van het team.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.