Betfred behaalt langste titelpartnerschap in de geschiedenis van de Super League

Home » Betfred behaalt langste titelpartnerschap in de geschiedenis van de Super League

Betfred heeft een verlenging met twee jaar aangekondigd van zijn bestaande deal met Super League Europe, tot het einde van het seizoen 2023.

De deal werd aanvankelijk gesloten voor het seizoen 2017, en de verlenging ervan zal het totale partnerschap tot zeven jaar duren, wat gelijk is aan het langste titelpartnerschap in de geschiedenis van de Super League.

Rhodri Jones, Chief Commercial Officer van de Super League, merkte op: Het is geweldig om onze succesvolle samenwerking met Betfred te verlengen.

Tijdens deze moeilijke periode waren ze uitstekende headline-partners en we kunnen Fred en zijn team niet genoeg bedanken voor hun voortdurende steun.

We kijken ernaar uit om de komende twee jaar met hen samen te werken.

Om de steun te hebben van iemand als Fred die zo gepassioneerd is over de Super League en die onze ambities voor de toekomst deelt, is fantastisch.

Als onderdeel van de nieuwe sponsoring zullen Super League en Betfred de campagne Gamble Responsible blijven ondersteunen, die momenteel wordt gepromoot tijdens Super League-wedstrijden.

Fred Done, eigenaar van Betfred, voegde toe: De passie en het enthousiasme van de fans, de media en iedereen die betrokken is bij het spel van rugby league is volgens mij de essentiële reden waarom dit zo’n plezierige en lonende sponsoring voor Betfred is gebleken en dat is waarom ik heb absoluut niet geaarzeld om de Super League-deal met nog eens twee jaar te verlengen.

In de eerste samenwerking nam het gokbedrijf het stokje over van First Utility, nu Shell Energy, en kwam vijf jaar nadat Super League-clubs nipt hadden gestemd om een ​​aanbod van Betfair af te wijzen waarvan men dacht dat het £ 750.000 per jaar waard was.

Betfred handhaaft zijn brede scala aan sportsponsoring terwijl het bedrijf het wereldkampioenschap snooker blijft sponsoren, naast verdere uitbreiding in de Amerikaanse ruimte met zijn baseball Colorado Rockies-deal dit jaar.

Dit was de derde overeenkomst van Betfred Sports in Colorado, en ook zag de exploitant proud partner worden van Major League Baseball (MLB).

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.