Betfred investeert in LottoStar om de Zuid-Afrikaanse drive te versnellen

Home » Betfred investeert in LottoStar om de Zuid-Afrikaanse drive te versnellen

Betfred heeft zijn aanwezigheid in Zuid-Afrika aanzienlijk uitgebreid door een belangrijk aandeel in LottoStar te nemen om het online gokaanbod van de marktleider verder te vergroten.

Betfred, dat een belangrijk bedrijfsinitiatief is, zal investeren in LottoStar, dat wordt erkend als het leidende merk van Zuid-Afrika voor weddenschappen met vaste kansen en Live Games.

LottoStar heeft zichzelf snel ontwikkeld als een toonaangevend merk, nationaal erkend in heel Zuid-Afrika na spraakmakende marketingcampagnes en hun voortdurende inspanningen om gemeenschappen te verheffen en opnieuw op te bouwen via hun initiatieven op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen in heel Zuid-Afrika.

Afgelopen zomer heeft Betfred zijn aanwezigheid in Zuid-Afrika veiliggesteld door het eigendom van Betting World (bettingworld.co.za) te verwerven van Phumelela Leisure – de erfgoedracegroep in Zuid-Afrika die onder faillissementsbescherming was geplaatst.

De deal werd gebrandmerkt als een transformatie voor de Zuid-Afrikaanse markt voor sportweddenschappen, die strikt was afgeschermd voor binnenlandse gevestigde exploitanten.

We zijn verheugd om samen te werken met zo’n snelgroeiend bedrijf in Zuid-Afrika, het bedrijf zal niet alleen onze activiteit in Zuid-Afrika aanvullen, maar ook onze internationale bedrijven in de Verenigde Staten en Europa, aldus Betfred Chief Executive Officer, Joanne Whittaker.

We kijken ernaar uit om nauw samen te werken met het LottoStar-team om de aanhoudende groei te ondersteunen van het bedrijf dat games en diensten van wereldklasse levert aan de online gokmarkt in Zuid-Afrika, thans heeft Betfred 53 gokwinkels in Zuid-Afrika, naast de online sportsbooks van Betting World en Sepels Sportsbet.

Groei in Zuid-Afrika is aangemerkt als een belangrijke bedrijfsrichtlijn voor Betfred om haar commerciële aanwezigheid buiten de Britse kusten uit te breiden, de oprichter en Chief Executive Officer van LottoStar, Tasoulla Hadjigeorgiou, voegde toe: LottoStar werd in 2014 opgericht als een familiebedrijf met een innovatief model om een ​​online platform voor weddenschappen met vaste kansen in Zuid-Afrika aan te bieden.

Als leider op het gebied van online wedden in Zuid-Afrika zijn we verheugd om samen te werken met een van de beste bookmakers van het VK, we zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking ons aanbod zal verbreden en onze klanten diensten van de hoogste kwaliteit zal bieden.

Ons partnerschap maakt ook de weg vrij voor meer samenwerking en uitbreiding en we zijn verheugd om onze familie te laten groeien.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.