BetGames’ Lotto Reloaded Lancering

Home » BetGames’ Lotto Reloaded Lancering

BetGames, de toonaangevende leverancier van live dealers en gokspellen, viert het succes van de ambitieuze lancering van Lotto Reloaded, die zijn lotto-studio heeft vernieuwd en zijn vlaggenschipproductaanbod heeft verbeterd.

Lotto Reloaded, onthuld in juni, belichaamde de wens van BetGames om zijn loterijaanbod naar een hoger niveau te tillen.

Met de gedurfde stap voorwaarts heeft het bedrijf zijn studio opnieuw ontworpen en opnieuw opgebouwd, en zijn functies, technologie en beveiliging verbeterd.

De beslissing is sindsdien verstandig gebleken, aangezien BetGames sinds de lancering een duidelijke prestatieverbetering heeft gezien. Lucky 5 toonde een jaarlijkse stijging van 13% in GGR en 17% in totale weddenschappen, terwijl Lucky 6 een jaarlijkse stijging van 16% in totale weddenschappen en 56% in GGR rapporteerde.

Het succes van de lancering weerspiegelt ook een bredere commerciële groei, aangezien het bedrijf zijn voetafdruk in verschillende markten heeft zien toenemen, met een jaar-op-jaar toename van 100% in Afrika en 150% in Griekenland.

Met dit in gedachten heeft de leverancier zijn ogen gericht op verdere uitbreiding met een verscheidenheid aan markten in Latijns-Amerika die tegen het einde van het jaar zullen worden toegevoegd.

De baanbrekende lancering van Lotto Reloaded heeft de reputatie van BetGames als topaanbieder voor de industrie versterkt, waardoor het op de shortlist staat voor de categorie Industrie-innovatie van het jaar in de 2021 SBC Awards en wordt gekroond tot Loterij en bingoleverancier van het jaar in de recente SBC Awards Latinoamérica.

In een reactie op het succes van Lotto Reloaded zei Andreas Koeberl, CEO van BetGames: We waren van mening dat de lancering van Lotto Reloaded altijd de juiste stap zou zijn voor het bedrijf en we waren ervan overtuigd dat we succes zouden boeken door ons aanbod te verbeteren de daadwerkelijke respons heeft onze verwachtingen overtroffen.

We zijn enorm trots op wat we hebben bereikt.

Het succes van de lancering is een bewijs van het harde werk en de toewijding die ons team inzet om ervoor te zorgen dat BetGames zijn positie als toonaangevende loterijaanbieder behoudt.

BetGames biedt winnende combinaties van lage uitgaven en uitgebreide speelsessies voor spelers, en heeft zichzelf bewezen als de go-to loterijleverancier in de industrie dankzij de unieke meeslepende gokervaring, het gebruiksgemak en de hoge inzetpercentages.

De studio heeft licenties die zijn uitgegeven door meerdere rechtsgebieden, waaronder de UKGC en MGA, terwijl ze voldoen aan de lokale wettelijke vereisten van Italië, Colombia en verschillende Zuid-Afrikaanse kansspelautoriteiten.

De Zweedse regelgevende goedkeuring wordt ook in de komende maanden verwacht.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.