Betr – Betere dagen het is een combinatie van goed nieuws en slecht nieuws voor het in Florida gevestigde Jake Paul merk !

Home » Betr – Betere dagen het is een combinatie van goed nieuws en slecht nieuws voor het in Florida gevestigde Jake Paul merk !

Betr om over te praten: Dagen voordat hij een last onder dwangsom-brief ontving van de autoriteiten in zijn thuisstaat Florida, nam de micro-betting-to-DFS-operator de spelersbasis van No House Advantage in beslag.

CEO Joey Levy zei op LinkedIn over de NHA-transactie dat deze tot stand kwam omdat het Betr Picks-bedrijf, dat begin augustus werd gelanceerd, zich in recordtijd snel had gevestigd als een toonaangevende exploitant van fantasiesporten.

Geen enkel huisvoordeel stond al een tijdje te koop, met wat een adviseur tegen LegalSportsReport.com vertelde een lachwekkend prijskaartje van $10 miljoen tot $15 miljoen was.

Je denkt nog steeds aan het slechte nieuws: het NHA-nieuws werd echter overschaduwd door de ontwikkelingen in zijn thuisstaat, waar de Florida Gaming Control Commission staakt-het-en-ophouden-brieven heeft afgegeven aan ten minste drie DFS-operatoren.

In de brief staat dat Underdog Fantasy, Prize Picks en Betr Picks illegale weddenschappen of weddenschappen van inwoners van Florida hebben aangeboden of geaccepteerd.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.