Better Collective lanceert Gamalyze-tool voor probleemgokken

Home » Better Collective lanceert Gamalyze-tool voor probleemgokken

Better Collective heeft zijn Gamalyze-product voor verantwoord gokken gelanceerd voor zijn belangrijkste mediamerken voor sportweddenschappen, samenvallend met Safer Gambling Week 2021.

Geproduceerd door Mindway AI – eerder dit jaar overgenomen door Better Collective – fungeert het product als een zelfbeoordelingstool in de vorm van een virtueel kaartspel en wordt het aangeboden aan online gokkers waarbij de speler probeert de winst te maximaliseren.

De beslissingen van spelers worden geanalyseerd met behulp van gevalideerde neuro-wetenschappelijke principes met als doel diep inzicht te geven in gok en spelgedrag en de belangrijkste kenmerken te identificeren die verband houden met problematisch gokken.

Verantwoord gokken is een zeer belangrijk onderdeel van onze bedrijfsfilosofie, zegt Jesper Søgaard, CEO en medeoprichter van Better Collective.

Door Gamalyze op onze websites te implementeren, bieden we bezoekers de mogelijkheid om hun gok gewoonten te testen en erachter te komen of hun gokgedrag zo leuk en vermakelijk is als het zou moeten zijn, of dat het potentieel problematisch is.

Better Collective heeft de lancering van Gamalyze zo getimed dat deze samenvalt met Safer Gambling Week, waarin een aantal brancheleiders en organisaties verantwoorde goktools en ondersteuning voor consumenten zullen promoten en het product zal eerst worden uitgerold op zijn gokexpert site, gevolgd door andere verkooppunten .

Gamalyze is vorige maand door Mindway AI op de nieuw gereguleerde Nederlandse markt geïntroduceerd om het bewustzijn te vergroten en gokkers te adviseren, terwijl operators de GameScanner-oplossing hebben gekregen.

Neil Smith, hoofd van Bettingexpert.com, merkte op: Bettingexpert.com is werelds grootste sociale netwerk van tipsters voor sportweddenschappen.

We hebben elk jaar miljoenen bezoekers en met de lancering van Gamalyze vergroten we onze focus op verantwoord gokken, zodat onze gemeenschap zich nog veiliger kan voelen wanneer ze onze site bezoeken.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.