Bettormetrics haalt Series A-financiering binnen om voort te bouwen op transformatieve analyses van sportweddenschappen

Home » Bettormetrics haalt Series A-financiering binnen om voort te bouwen op transformatieve analyses van sportweddenschappen

Bettormetrics heeft met succes Series A-financiering aangetrokken van investeerders Bettor Capital en Velo Partners, de Britse aanbieder van analyses voor sportweddenschappen, gelanceerd in 2022, is erin geslaagd zijn klantenportfolio in de VS en Europa uit te breiden met bookmakers die gebruik maken van de cloudgebaseerde analysetechnologie van het bedrijf.

Met de nieuwe financiering zal Bettormetrics proberen zijn klantenbestand verder uit te breiden door zijn sportsbook-analytische platform op te bouwen en de prestaties van zijn handelsdesk te optimaliseren.

Robert Urwin, medeoprichter en CEO van Bettormetrics, zei: We zijn verheugd om samen te werken met gespecialiseerde investeerders die onze visie op datagestuurde Sportsbook-optimalisatie delen.

Big data-analyses zijn een game changer als het gaat om het identificeren en verwijderen van de belangrijkste herhalende tekortkomingen in handelsactiviteiten.

De meeste sportbureaus zijn zich totaal niet bewust van de impact die een slechte ophanging en prijspositie kunnen hebben op hun algehele GGR, onze klanten zijn doorgaans vooruitstrevende data-centrische bedrijven die geavanceerde analyses willen gebruiken om een duurzaam concurrentievoordeel en een aanzienlijke stijging van de GGR te realiseren.

Bettormetrics maakt gebruik van de nieuwste trends in datatechnologie om patronen van winstgevend gedrag te identificeren door middel van statistieken om zijn klanten een voorsprong te geven op hun concurrenten.

Dit werd erkend door de twee nieuwe investeerders, waarbij Peter Heneghan van het in New York gevestigde Bettor Capital opmerkte: We zijn verheugd om het Bettormetrics-team te steunen, aangezien zij aanzienlijke waarde blijven leveren aan de handelsteams voor sportweddenschappen met hun toonaangevende handelsanalyses platform.

Rob Roger en de rest van hun team hebben uit de eerste hand ervaring met het omgaan met de uitdagingen waarmee handelsteams dagelijks worden geconfronteerd en zijn op een missie om een oplossing te bieden om handelsteams te helpen deze uitdagingen het hoofd te bieden.

Met de voortdurende toename van in-play weddenschappen en een groter aantal aangeboden weddenschappen, is er een sterke marktvraag naar krachtigere analytische hulpmiddelen om prijzen, risicobeheer en kansspelactiviteiten in realtime te monitoren en het Bettormetrics-team heeft een platform dat operators helpt deze op te lossen om de efficiëntie van hun handelsactiviteiten te maximaliseren.

Evan Hoff van het Londense Velo Partners nam ook de tijd om de recente groei en het potentieel van Bettormetrics te benadrukken om een transformatieve sportweddenschaps-ervaring voor bookmakers te bieden.

We zijn blij dat we onze steun aan Bettormetrics kunnen voortzetten nu zij aan deze opwindende groeifase beginnen, aldus Hoff.

Bettormetrics heeft ongeëvenaarde bekwaamheid getoond op het gebied van analyse van sportweddenschappen en biedt onmisbare inzichten voor exploitanten in een steeds dynamischer wordende markt.

Wij geloven in de transformerende kracht van datagestuurde oplossingen en Bettormetrics loopt voorop bij het stimuleren van positieve veranderingen in handelsactiviteiten.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.