Het online kansspelmerk, Betway, en La Liga Champions, Atlético de Madrid, hebben vandaag een tweejarige wereldwijde samenwerkings overeenkomst aangekondigd.

Betway zal zijn branding-pitch-side zien op de LED-reclameborden in het Wanda Metropolitano Stadium in binnenlandse wedstrijden, waardoor het merk in internationale gebieden enorme bekendheid krijgt.

Het merk blijft zijn sportieve banden versterken na de sponsoring van de Zuid-Afrikaanse Springboks in augustus, waar het Betway-logo op de perimeter-branding op het veld verschijnt tijdens thuis-test wedstrijden, evenals op de shorts van de Springboks.

Kort daarvoor werd een driejarige deal gesloten voor Betway om premium partner te worden van VfB Stuttgart.

Dit komt bovenop een overeenkomst met de collega-bundesliga-club Eintracht Frankfurt FC voor dezelfde periode, waarin het merk Betway wordt gepromoot in het Deutsche Bank Park-stadion met een capaciteit van 51.500.

Anthony Werkman, CEO van Betway, zei: We zijn verheugd om een ​​overeenkomst te hebben met een van de grootste clubs die betrokken zijn bij zowel La Liga als de Champions League; twee van de meest bekeken sportcompetities ter wereld.

Met een team vol internationaal erkende namen zal dit partnerschap meer bekendheid krijgen voor ons merk, dat een ambitieuze wereldwijde visie heeft.

De Spaanse voetbalclub heeft Betway ook ongeëvenaarde toegang gegeven tot hun spelerscast, met de productie en levering van sociale en digitale inhoud voor voetbalfans al in de pijplijn.

Iñigo Aznar, commercieel directeur van Atlético de Madrid, merkte op: We zijn erg enthousiast over onze samenwerking met Betway buiten Spanje.

Het is een wereldwijde topspeler in zijn sector en zal een belangrijke steun zijn voor de internationale expansiestrategie van de Club.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.