Online bookmaker Betway heeft een driejarige deal getekend om premium partner te worden van Bundesliga VfB Stuttgart.

Het stadion voor de vijfvoudig nationale kampioenen speelt in de Mercedes-Benz Arena en zal de branding van Betway, eigendom van Super Group, op de LED-schermen weergeven.

Daarnaast zorgt de aankondiging ervoor dat de bookmaker activeringsrechten krijgt als onderdeel van de deal.

Thomas Hitzlsperger, voorzitter van de raad van bestuur van VfB, zei: Onze samenwerking is voor beide partijen succesvol gebleken zelfs in een uitdagende tijd voor voetbal.

We zijn dan ook erg blij dat betway zijn inzet voor VfB uitbreidt en kijken uit naar een langdurige samenwerking.

VfB Stuttgart voegt zich bij Betway’s steeds groter wordende sponsorportfolio, dat onlangs werd uitgebreid met rivaliserende Duitse topteams Eintracht Frankfurt en FC Schalke 04.

We zijn erg verheugd om onze relatie met VfB Stuttgart uit te breiden en zijn verheugd om hun exclusieve premium partner te worden, voegt Maik Brodowski, Betway’s Head of Marketing voor Duitsland, toe.

Het potentieel van het team is er voor iedereen om te zien dat ze vorig seizoen in de bovenste helft van de Bundesliga zijn geëindigd na hun promotie.

We kijken er naar uit om de spanning te delen en in contact te komen met de trouwe fanbase door middel van verschillende activeringen in de komende jaren.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.