BGC start campagne ‘Take Time to Think’ ter vervanging van ‘When the Fun Stops, Stop’

Home » BGC start campagne ‘Take Time to Think’ ter vervanging van ‘When the Fun Stops, Stop’

De Betting and Gaming Council (BGC) heeft zijn langlopende campagne When the Fun Stops, Stop vervangen door een nieuwe slogan voor veiliger gokken, Take Time to Think.

Een reeks tv-advertenties waarin klanten worden afgebeeld die halverwege het spel betalen voordat ze het gebruik van veiliger goktools overwegen, zal de campagne een kickstart geven, waarvan de berichtgeving zal worden overgenomen door de online en retail kanalen van de exploitant.

De BGC heeft verklaard dat uitgebreid klantenonderzoek de ontwikkeling van de campagne heeft geïnformeerd, evenals overleg met operators, overheidsfunctionarissen en academici over het creëren van een effectieve promotie voor verantwoord wedden.

Ik ben absoluut verheugd dat onze leden zich hebben aangemeld voor deze fantastische campagne, zegt Michael Dugher, Chief Executive van de BGC.

Miljoenen mensen genieten van een gefladder en de overgrote meerderheid doet dat volkomen veilig en verantwoord.

Maar dat weerhoudt de gereguleerde industrie er niet van om meer te blijven doen om steeds hogere normen voor veiliger gokken te promoten.

Ons onderzoek heeft aangetoond dat de boodschap ‘Take Time To Think’ nog meer klanten zal aanmoedigen om te pauzeren en te overwegen of ze gebruik willen maken van het brede scala aan veiligere goktools die beschikbaar zijn.

Dat zal hen in staat stellen om de controle over hun weddenschappen te behouden.

De inspanningen die BGC-leden leveren om veiliger gokken te promoten, staan ​​in schril contrast met de al te gemakkelijk beschikbare onveilige, ongereguleerde zwarte markt online.

Een aantal leden van de BGC-operator, waaronder BetVictor, Betsson, bet365, Betfred, Entain, Flutter, Gamesys, Kindred, Playtech, PlayOjo en Microgaming hebben de campagne gefinancierd, terwijl de normalisatie-instelling ook meewerkte aan uitzendingen en online platforms voor de levering ervan.

Grainne Hurst, Director of Corporate Affairs bij Entain, zei: Ervoor zorgen dat onze klanten een plezierige ervaring hebben wanneer ze met ons spelen, heeft onze hoogste prioriteit en we zijn verheugd de Take Time To Think-campagne te ondersteunen als een belangrijk initiatief, dat klanten aanmoedigt om optimaal profiteren van de veiligere goktools die beschikbaar zijn om hun spel te beheren.

Hoewel de BGC officieel stopt met de campagne When the Fun Stops, Stop – voor het eerst gelanceerd in 2015 – heeft de BGC het initiatief voor helpen om gokproblemen aan te pakken vervangen, maar voegt eraan toe dat het gelooft dat zijn nieuwe berichtgeving nog effectiever zal zijn door klanten aan te moedigen pauzeren en nadenken over de veiligere goktools die exploitanten bieden.

In een reactie op de lancering zei Conor Grant, CEO van Flutter UK en Ierland: Onze merken lopen al een aantal jaren voorop in innovatieve campagnes om het bewustzijn te vergroten en het gebruik van veiliger goktools door klanten te promoten.

Samen met de bredere industrie ondersteunen we graag de Take Time to Think-campagne van BGC, die tot doel heeft een positieve invloed te hebben op het bewustzijn en het gebruik van de reeks veiliger goktools die beschikbaar zijn voor klanten.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.