Borussia Dortmund werkt samen met Horizm om digitaal rendement te poweren

Home » Borussia Dortmund werkt samen met Horizm om digitaal rendement te poweren

Borussia Dortmund heeft het AI-aangedreven platform van Horizm gekozen om zijn digitale activa te beheren, aangezien het team de eerste Bundesliga kant wordt die zich bij het toenemende aantal voetbalklanten van het bedrijf voegt.

Door de nieuwe overeenkomst zal Dortmund de tool van Horizm gebruiken om de ‘digitale relatie’ tussen fans en de club te evalueren en hoe deze kan worden gebruikt om extra commerciële inkomsten te drijven.

Alexander Mühl, Head of Digital, Innovation and E-Business bij Borussia Dortmund, merkte op:

Het begrijpen van de prestaties en het bereik van content op onze digitale kanalen is cruciaal voor de manier waarop we contact maken met onze miljoenen fans over de hele wereld, maar ook om commerciële kansen te herkennen en te analyseren.

We zijn altijd op zoek naar innovaties die ons helpen om op deze gebieden te verbeteren en deze nieuwe overeenkomst met Horizm zal ons een beter beeld geven van de digitale relatie die we hebben met onze fans en ons in staat stellen meer waarde te leveren voor partners.

De Duitse topspeler sluit zich aan bij andere UEFA Champions League-winnaars Real Madrid, Inter Milan en de huidige kampioenen Chelsea bij het kiezen van een samenwerking met Horizm.

Sam Grimley, Head of Commercial, Horizm toegevoegd; We zijn erg trots om met Dortmund samen te werken – de club staat synoniem voor hun enorme, gepassioneerde aanhang en samen kunnen we hen helpen de inkomsten die ze genereren via hun digitale publiek te maximaliseren.

De toevoeging van Borussia Dortmund voegt toe aan de lijst met voetbalklanten van het digitale activaplatform en betekent dat Horizm nu teams in 13 verschillende competities over de hele wereld ondersteunt, waaronder alle zes beste competities in Europa.

In de afgelopen maanden heeft de onderneming ook haar banden in cricket versterkt met een Cricket West Indies (CWI) partnerschap, waarbij de groep werkte om inkomsten te genereren uit de website van de bestuursorganen en sociale mediakanalen.

Horizm voorzag CWI van zijn AI-gestuurde platform voor digitaal activabeheer om realtime waardering te bieden van de sociale media, website en mobiele activiteiten van het bestuursorgaan.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.