Bounty Sports Virtueel wat is dat eigenlijk ?

Home » Bounty Sports Virtueel wat is dat eigenlijk ?

Bounty Sports heeft ’s werelds eerste dagelijkse fantasiesportplatform gebouwd dat is ontworpen voor casual sportfans.

Bounty is gebouwd door een toegewijd team van alledaagse fans en zorgt voor een gelijk speelveld, waardoor fans tegen elkaar kunnen strijden om geldprijzen te winnen.

Geen geavanceerde algoritmen of eenzijdige kansen, alleen fans versus fans, moge de beste fan winnen!

Bounty Sports organiseert wedstrijden waarbij fans het opnemen tegen andere fans in dagelijkse wedstrijden met als doel winnende teams te kiezen.

Gebruikers verdienen punten voor correcte selecties, waarbij individuen met de hoogste rang geldprijzen winnen.

Dit gebruiksvriendelijke platform spreekt gemiddelde fans aan die de dure en tijdrovende traditionele fantasiesportmodellen beu zijn geworden.

Bounty Sports biedt een leuke online community voor gebruikers om in contact te komen met andere sportfans, zonder noemenswaardige kosten en tijdsinvesteringen.

PLAYCALLER SPORT

Play Caller Sports is een platform voor het betrekken van fans van de volgende generatie, gericht op sportweddenschappen en fantasiesporten, en biedt micromarkten en gerelateerde spelervaringen voor NFL, NBA, MLB en internationaal voetbal.

Wat is Play Caller?

Play Caller heeft zowel gratis te spelen als echt-geldspellen ontwikkeld voor gokproducten en -ervaringen met een focus op het bieden van first-to-market micromarkten die nieuwe in-play, in-game gokmogelijkheden stimuleren.

Hoe werkt Play Caller?

Play Caller levert Live Gaming Experiences voor alle NFL, NBA en MLB-games, waarbij alle gamecontent is afgeleid van het eigen, interne sportanalyse- en oddsmaking-platform van Play Caller. Play Caller vereist integratie met verschillende datafeeds van derden om zijn Live Experiences te activeren.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.