Bovada zal op 21 juni de staat New York verlaten

Home » Bovada zal op 21 juni de staat New York verlaten

Online pokerroom en sportsbook Bovada heeft aangekondigd dat het de staat van New York op 21 juni 2021 verlaat, beperkingen voor spelers binnen de staat heeft het de beslissing genomen om zijn activiteiten in New York stop te zetten.

In de e-mail werd verder uitgelegd dat alle spelers tot 21 juni mochten spelen, maar dat ze geen weddenschappen moesten plaatsen voor evenementen die plaatsvinden na de sluitingsdatum.

Alle inzetten op evenementen die na de 21e worden afgehandeld, worden ongeldig verklaard en de inzet van de klant wordt terugbetaald.

De stortingsfunctie is al verwijderd en klanten kunnen alleen inzetten of spelen met hun bestaande saldo.

Loyaliteitspunten zijn omgezet in een contante bonus en er kunnen geen punten meer worden verdiend.

Het bedrijf heeft klanten ook verzekerd dat eventuele futures weddenschappen voor evenementen of seizoenen die al aan de gang zijn, vroegtijdig zullen worden verrekend de e-mail gaat echter niet in op details over de teruggave.

In de e-mail wordt ook vermeld dat gelieerde ondernemingen worden betaald voor klantactiviteiten totdat de klantaccounts worden gesloten.

Het besluit om uit New York te vertrekken komt na de recente legalisatie van online sportweddenschappen en gokken in de staat New York, de stap van gouverneur Cuomo om de online-industrie te reguleren.

Dit heeft geleid tot de vrees dat online providers zonder toestemming van de New York State Gaming Commission gerechtelijke stappen zullen ondernemen omdat de staat ernaar streeft zijn belastinginkomsten te beschermen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.