Brax krijgt de volledige eigendom van de uitzendrechten van de Série B in Brazilië

Home » Brax krijgt de volledige eigendom van de uitzendrechten van de Série B in Brazilië

Er is een nieuwe deal getekend tussen sportmarketingbedrijf Brax Sports Assets en de Braziliaanse voetbalbond (CBF) voor de uitzendrechten van de lokale Série B.

Het bedrijf verkoopt al statische advertentierechten voor Série B, maar de nieuwe ondertekening zal dit verder stimuleren door Brax de volledige eigendom en onderhandelingsmacht over de concurrentie te geven voor de komende jaren.

Bovendien houdt de deal in dat alle 20 teams van de divisie tegen het einde van het huidige seizoen elk R$10 miljoen (USD $1,9 miljoen) zullen ontvangen.

Het nieuwe Série B-seizoen begint op 14 april. Brax is al begonnen met onderhandelingen met openbare omroepen en het uitlenen van de Série B-mediarechten, waarbij de Braziliaanse tv-zender Band werd geprezen als een potentiële kandidaat nadat de vorige hoofdrechthebbende Globo CBF had laten weten dat het alleen geïnteresseerd is in de pay-per-view van de concurrentie rechten naarmate het vordert.

Braziliaanse media hebben gemeld dat de waarde van de deal in de loop van de tijd geleidelijk zal toenemen, waarbij sportnieuws UOL Sport het dit jaar schat op R $ 210 miljoen, R $ 231 miljoen in het volgende jaar, R $ 254 miljoen in 2025 en ten slotte R $ 279. m in 2026 wanneer het contract afloopt. Ednaldo Rodrigues, voorzitter van de CBF, zei: We zijn erin geslaagd een bevredigende overeenkomst te bereiken, unaniem goedgekeurd door iedereen.

Onze missie is om de clubs te helpen concurreren in steeds sterkere competities, met zichtbaarheid voor de fans en ook aantrekkelijk voor investeerders en het doel is bereikt.

Commerciële Tip : www.bra.bet is for sale !

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.