Britse loterijbiedingen besteden veel aan promotie

Home » Britse loterijbiedingen besteden veel aan promotie

Sazka Group, het bedrijf dat strijdt om de Britse Nationale Loterij, eigendom van de Tsjechische miljardair Karel Komarek, heeft bijna £ 9 miljoen uitgegeven in hun poging om de goedkeuring van de toezichthouders te krijgen voor de rechten om de grootste Britse loterij te exploiteren.

Camelot heeft momenteel de rechten om de Britse loterij te leiden, maar vecht sinds 2010 de grootste strijd om de licentie te behouden.

Met Sazka sterk ingebeeld zijn ze niet de enigen met Richard Desmond die de Health Lottery runt die zo’n £ 72 uitgeeft.

Miljoen en het Italiaanse gokbedrijf Sisal geven nog meer uit met records die €15 miljoen laten zien.

Maar Sazka heeft een indrukwekkende lijst van supporters samengesteld met Lord Coe, airline miles Sir Keith Mills die een vriend is van de Britse premier en Brent Hoberman, de oprichter van Lastminute.com, om nog maar te zwijgen van de man die de loterij zou kunnen leiden als Sazka wint voormalig Sainsbury’s baas Justin King Sazka, de favoriet van veel mensen om te winnen als Camelot verliest, heeft 12 mensen die aan het bod werken en elk volgens de laatste deponeringen van het bedrijf laten zien dat ze elk gemiddeld £ 210.000 verdienen.

De definitieve inzendingen voor de loterijaanbesteding moeten in de komende weken worden ingediend en zullen worden uitgevoerd door de UK Gambling Commission, waarbij de winnaar in het voorjaar van 2022 wordt aangekondigd en een exploitatievergunning voor 10 jaar zal worden toegekend.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.