ESPN heeft de televisie- en digitale rechten veiliggesteld bij de Bundesliga, in het Spaanssprekende Zuid-Amerika, als onderdeel van een vijf seizoenen contract.

De overeenkomst voorziet in exclusieve rechten voor negen landen, namelijk: Argentinië, Bolivia, Chili, Colombia, Ecuador, Paraguay, Peru, Uruguay en Venezuela.

Dit geeft ESPN het recht om wedstrijden van de Bundesliga en Bundesliga 2 zowel in het Engels als in het Spaans te tonen, naast de Duitse Supercup en de degradatie-play-offs van de competitie aan het einde van het seizoen.

Op het onlangs gelanceerde Star+-platform van ESPN zal de omroep minimaal drie wedstrijden per speeldag laten zien aan fans in de hele regio.

De deal breidt de bestaande samenwerking tussen de Bundesliga en ESPN uit, waardoor het kabelsportnetwerk sinds augustus 2020 exclusieve live en on-demand dekking biedt van Duitse topwedstrijden.

De Bundesliga en ESPN hebben een sterk partnerschap, met een rijke geschiedenis in Zuid-Amerika, staat in een verklaring van de Bundesliga.

Deze laatste aankondiging bouwt voort op een bestaande deal met ESPN in de VS en zal aanzienlijke kansen bieden om synergieën tussen beide markten te creëren om de aantrekkingskracht van Spaanstalige Bundesliga-fans in deze gebieden te vergroten.

In mei zag ESPN verdere expansie toen het een overeenkomst voor mediarechten verwierf met La Liga, waardoor de dienst de nieuwe Engelse en Spaanse taal werd voor de LaLiga Santander en LaLiga SmartBank in de VS.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.