Voorafgaand aan het Premier League-seizoen 2021/22 heeft Burnley Football Club onthuld dat AstroPay de officiële partner voor betalingsoplossingen en mouwsponsor van het team wordt de vernieuwing van de sponsoring, die volgens AstroPay een uitstekende kans zal bieden om de naamsbekendheid te vergroten, zal het logo van de aanbieder van betalingsoplossingen op de mouwen van het eerste team zien verschijnen.

Alan Pace, voorzitter van Burnley FC, zei: We zijn erg enthousiast om AstroPay weer te verwelkomen in de Clarets-familie.

Ze waren een van onze beste seizoenen bij de club, dus er is wat extra geschiedenis aan deze samenwerking toegevoegd waarvan ik zeker weet dat fans het zullen waarderen.

AstroPay en Burnley FC zijn in het seizoen 2018/19 een soortgelijke samenwerking aangegaan, nadat de club voor het eerst in meer dan een halve eeuw terugkeerde naar de Europese competitie in de Europa League.

Ondertussen is de samenwerking belangrijk voor de Clarets, aangezien ze zich voorbereiden op hun eerste volledige seizoen onder eigendom van ALK Capital Investment Group.

Mikael Lijtenstein, CEO van AstroPay, zei: Burnley FC is een grote club in de Engelse Premier League met een rijk erfgoed en een sterke schare fans, dus het is fantastisch dat we onze krachten weer bundelen als grote sponsor.

We zien dat de club de goede richting blijft uitgaan en we zijn verheugd om deel uit te maken van het team voor nog een seizoen van competitie tussen het hoogste niveau van het Engelse en het wereldvoetbal.

Turf Moor en de Premier League vertegenwoordigen een perfect podium voor ons als leiders in ons vakgebied en we kijken uit naar meer gezamenlijk succes samen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.