CAF & Orange breiden zich in voor het verbeteren van de gelijkheid in het Afrikaanse voetbal

Home » CAF & Orange breiden zich in voor het verbeteren van de gelijkheid in het Afrikaanse voetbal

Mobilephone Network Orange heeft zijn langdurige samenwerking als de exclusieve telecommunicatiepartner van Confédération Africaine de Football (CAF) vernieuwd.

Orange is sinds 2008 partner van CAF en zal met de organisatie blijven werken aan de gezamenlijke inzet voor voetbalontwikkeling, gelijkheid en inclusie in Afrika.

Nieuwe elementen van het partnerschap stellen Orange in staat om zich te concentreren op zijn eigen toezeggingen om connectiviteit, gelijkheid en inclusiviteit aan te drijven door de populariteit van voetbal op het hele continent te benutten om zich te concentreren op drie belangrijke hoofdgebieden; gendergelijkheid, inclusie en het Orange Tous Connectés-platform.

Voorzitter van de CAF, Dr. Patrice Motsepe: Oranje is al jaren een groot voorstander en partner van het Afrikaanse voetbal. We zijn verheugd om samen met Orange te blijven samenwerken om het Afrikaanse voetbal tot een van de beste ter wereld en zelfvoorzienend te maken.

De TotalEnergies CAF Africa Cup in Ivoorkust zal naar verwachting worden bekeken door meer dan 800 miljoen mensen en we zijn verheugd dat Orange onze partner is voor deze competitie en de CAF Africa Cup of Nations Marokko 2025.

Ons partnerschap met Orange zal ook de ontwikkeling en groei van het vrouwenvoetbal op het Afrikaanse continent ondersteunen.

Bovendien zal Orange de komende jaren sponsor blijven van enkele van de CAF-toernooien, waaronder de 2023 Africa Cup of Nations in Cote d’Ivoorkust.

Andere toernooien waar Orange aanwezig zal zijn, zijn de Women’s Africa Cup of Nations van 2024 en de 2025 Men’s Africa Cup of Nations, beide georganiseerd door Marokko.

Janeem Henique, CEO van Orange Middle East and Africa, voegde eraan toe: Oranje is een langdurige en loyale partner van voetbal in Afrika en het Midden-Oosten.

Onze inzet voor het Afrikaanse voetbal overspant meer dan 20 jaar en we zijn er trots op om meer dan 40 voetbalpartnerschappen te organiseren in landen in de regio, waaronder nationale teams en tal van verschillende jeugd, academie en universitaire programma’s in verschillende landen.

We zijn verheugd om dit belangrijke werk met CAF voort te zetten om echte verandering te creëren en te stimuleren door gemeenschappelijke doelstellingen.

Commerciële Tip For sale : WWW.ORANGE.BET

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.