Om online gaming naar een hoger niveau te tillen, moeten operators de nodige stappen ondernemen om hun systemen te verbeteren en te bloeien. Er was de afgelopen jaren weinig opwinding in de igaming arena met betrekking tot innovatie. Ayre ziet BSV niet als een cryptocurrency maar als een datamanagementplatform, de geschreven protocollen doen veel meer dan alleen betalingen verwerken, zij het sneller en goedkoper dan de huidige.

BSV schaalt grenzeloos en geen van de rest kan dat. Alle andere platforms terwijl ze hun volume opvoeren, krijgen knelpunten en de kosten per transactie stijgen door het dak en worden onbruikbaar. Hij zei, Bitcoin (BTC) werd voor het eerst gecreëerd in 2008 als reactie op de wereldwijde financiële crisis. Het is een peer-to-peer betalingssysteem dat niet langer vereist dat banken of individuele betalingsproviders optreden als tussenpersoon bij online financiële transacties.

De cryptocurrency bood vrijwel onmiddellijke verwerkingstijden, ongeacht waar de afzender of ontvanger is gevestigd, en lagere transactiekosten. Hoewel Bitcoin bedoeld was als een peer-to-peer cryptocurrency gericht op het vergemakkelijken van transacties, werd het in de loop der jaren meer gezien als “digitaal goud” een manier om waarde op te slaan. Het werd meer een investeringsvehikel dan een valuta.

Daarom probeerden ontwikkelaars binnen de cryptocurrency gemeenschap in 2017 de oorspronkelijke bedoeling van Bitcoin terug te brengen door de introductie van een nieuw protocol gericht op het versnellen van de transactietijd en het verlagen van de kosten. Dit werd bekend als Bitcoin Cash. Een jaar later onderging Bitcoin Cash zelf echter veranderingen om veel van dezelfde redenen als de initiële splitsing van Bitcoin. Dit veranderde Bitcoin Cash in twee cryptocurrencies, Bitcoin Cash ABC en Bitcoin Cash SV, waarvan de laatste erop gericht is de transactiekosten nog verder te verlagen.

Er is veel scepsis over blockchain-technologie en hoe en / of het kan werken op de manier zoals beschreven door Ayre. Velen twijfelen aan de levensvatbaarheid ervan omdat in het verleden de originele Bitcoin-protocollen werden verbasterd door ingenieurs die de functionaliteit niet begrepen. Ze besteedden meer tijd aan het uitzoeken waarom het niet werkt in plaats van dat het wel werkt en voortbouwt op die kennis.

Gegevensbeheer voor ondernemingen is een aandachtspunt geworden in de zakenwereld voor alles, van online gokken tot betalingssystemen voor handelaars. Bitcoin SV ondersteunt alle soorten bedrijven, ongeacht de omvang en reikwijdte van hun activiteiten. De verwachting is dat dit platform zo veel zal worden gebruikt dat het onopgemerkt zal blijven en gewoon deel zal uitmaken van de meeste bedrijfsactiviteiten. We accepteren bijvoorbeeld allemaal dat onze mobiele telefoons tegenwoordig veel beter werken, maar we denken niet echt na over de technologie die dit mogelijk maakt. Het is gewoon geaccepteerd.

Bedrijven willen allemaal naadloze en soepel werkende platforms die een grotere winstgevendheid en onbeperkte schaalbaarheid bieden. Blockchain is het voertuig om dit resultaat te bieden aan iedereen die ernaar zoekt. Degenen die ergens anders zoeken, kunnen gewoon achterblijven.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.