Caribbean CAGE betrekt gokkers in meerdere rechtsgebieden via Sportradar

Home » Caribbean CAGE betrekt gokkers in meerdere rechtsgebieden via Sportradar

Sportradar is in een meerjarige overeenkomst benoemd tot officiële technologie en dienstenleverancier van Caribbean CAGE.

Het Caribische en Latijns-Amerikaanse gamingbedrijf probeert nu een hoogwaardig en meeslepend aanbod voor sportweddenschappen op te zetten voor spelers in meerdere rechtsgebieden, waaronder Antigua-Barbuda, Barbados, Guyana, Saint Lucia en St. Kitts-Nevis.

In detail implementeert Sportradar ORAKO – zijn oplossing voor speleraccountbeheer (PAM) en sportweddenschappen – volledig om een aanpasbaar omnichannel sportsbook-aanbod te lanceren waarmee de CAGE-bedrijven spelers in meerdere rechtsgebieden kunnen betrekken via één integratie.

Ondertussen zal het bedrijf een consistente gokervaring kunnen bieden via retail-, desktop- en mobiele internetkanalen, Jacob Lopez, Senior VP Managed Sportsbook Services bij Sportradar, merkte op: Sportradar heeft een sterke staat van dienst in de samenwerking met operators om nieuwe wedaanbiedingen op te zetten die dynamisch zijn en klanten diep aanspreken.

Gecombineerd met de geavanceerde technologische mogelijkheden van de ORAKO-oplossing is Sportradar het best gepositioneerd om samen te werken met Caribbean CAGE en een aanpasbaar sportsbook-aanbod te leveren dat de sportweddenschapservaring verbetert voor een divers klantenbestand in de hele regio.

De ORAKO-oplossing biedt één toegangspunt tot de kansspelproducten en diensten van Sportradar, waardoor operators kunnen kiezen hoe zij hun sportsbook configureren.

De CAGE Companies hebben ervoor gekozen om hun sportweddenschap aanbod op te zetten met Managed Trading Services (MTS), die gokkers in de regio toegang zal bieden tot een reeks pre-match en live weddenschappen.

We zijn bijzonder enthousiast dat we een strategisch partnerschap met Sportradar zijn aangegaan, aldus Robert L. Johnson, oprichter van The RLJ Companies, en meerderheidseigenaar van CAGE Companies.

Samen zijn we van plan om sportweddenschappen te exploiteren op winkellocaties en online in markten in het Caribisch gebied en Latijns-Amerika.

CAGE beschikt over bestaande licenties voor sportweddenschappen in verschillende landen in de regio en we werken eraan om ons nieuwe partnerschap in het eerste kwartaal van 2024 te lanceren.

Bovendien verbindt het liveweddenschap aspect van de overeenkomst de klanten van de CAGE-bedrijven met inhoud met de sportpartners van Sportradar, zoals grote Amerikaanse competities; NBA, NHL en MLB, evenals andere sportaccommodaties zoals de UEFA Champions League.

Sportradar heeft ook een groot cricketportfolio en verwacht dat zijn cricketaanbod verdere kansen zal bieden voor klanten van CAGE Companies in de Caribische gemeenschap.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.