Carolyn Kindle van St. Louis City SC over het behouden van het MLS-momentum

Home » Carolyn Kindle van St. Louis City SC over het behouden van het MLS-momentum

Onder leiding van Carolyn Kindle, de eerste vrouwelijke CEO van Major League Soccer en onderdeel van de eerste door vrouwen geleide eigendomsgroep van de competitie, had St. Louis City SC vorig jaar een enorm succesvolle openingscampagne, met een recente waardering van de Sportico-franchise van $ 625 miljoen.

City eindigde tijdens de reguliere competitie als eerste in de Western Conference en was elke thuiswedstrijd in het pas geopende CityPark uitverkocht, Kindle over de stand van zaken van het team, voortbouwend op een robuuste voetbalgemeenschap, en de verwachtingen voor het tweede jaar.

Het volgende is aangepast voor lengte en duidelijkheid:

Dankzij de enorme steun van onze fans en de grotere St. Louis-gemeenschap stonden we aan de top of dichtbij de top van de MLS op het gebied van seizoenskaartstortingen, sponsorinkomsten, merchandise-verkoop en betrokkenheid op sociale media.

Allemaal in ons eerste jaar en wij hebben van een sterk eerste seizoen maakt sommige zakelijke aspecten zeker gemakkelijker.

We hebben op zoveel manieren het geluk gehad dat we zo’n eerste seizoen met een verhalenboek hebben.

Maar voor ons maken deze elementen deel uit van een grotere visie voor de club om mensen te verenigen door de kracht van sport.

Vanaf het begin was het onze missie om ‘meer dan een voetbalteam’ te zijn. We willen St. Louis blijven verbeteren, voetbal toegankelijker maken in onze regio en de economische groei en vitaliteit in het centrum van St. Louis helpen katalyseren.

Van onze digitale inhoud tot het lokale voedselaanbod in ons stadion en onze impact op de gemeenschap: we zijn heel bewust bezig met wat ons als club drijft, wanneer het welzijn van onze gemeenschap onze leidende ster is, helpt het ons verenigd te blijven als organisatie en gefocust te blijven op onze impact op de lange termijn, op en buiten het veld.

Het Apple-partnerschap helpt elk MLS-team jongere fans te bereiken, wat van cruciaal belang is en positioneert ons goed voor groei op de lange termijn, mijn nichtjes kennen alleen streaming en dat is precies hoe ze inhoud consumeren.

We willen de trends en kijkgewoonten voor blijven, dus het Apple-partnerschap is voor ons een geweldige manier om dat te doen.

We zijn ook blij dat de samenwerking met Apple ons in staat stelt fans over de hele wereld te bereiken, we hebben fans in Duitsland, Zuid-Afrika en over de hele wereld.

We stellen het op prijs dat fans wedstrijden kunnen bekijken wanneer ze maar willen, de taal en het apparaat van hun voorkeur kunnen kiezen en elke wedstrijd op elk moment kunnen bekijken.

Voor het tweede jaar willen we voortbouwen op het succes van voorgaande jaar , zowel op als buiten het veld, dat omvat onder meer competitief zijn op het veld, de play-offs halen en een play-offwedstrijd winnen.

Vorig jaar was in veel opzichten geweldig, maar het eindigde te abrupt, buiten het veld willen we St. Louis trots blijven maken en ons platform gebruiken om de voortdurende groei en revitalisering van St. Louis te bevorderen.

Ons doel vanaf dag één is altijd geweest om meer te zijn dan voetbal, om de kracht van sport te benutten als katalysator voor positieve verandering in deze stad, dus wat er ook op het veld gebeurt, dat zal een van onze maatstaven voor succes blijven.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.