Chelsea kondigt sponsorovereenkomst voor BingX- shirtreclame aan

Home » Chelsea kondigt sponsorovereenkomst voor BingX- shirtreclame aan

Cryptocurrency-bedrijf BingX heeft een kitsponsor-overeenkomst gesloten met Chelsea voor de rest van het Premier League-seizoen 2023/24.

Aan het begin van het seizoen zat Chelsea zonder shirtsponsor nadat er problemen waren ontstaan na het aflopen van een driejarige deal aan het einde van het voorgaande seizoen met 3 UK, een telecommunicatienetwerk.

Volgens The Athletic zal BingX dit seizoen op de mouw van het wedstrijdshirt van Chelsea verschijnen en volgend seizoen (2024/25) op de voorkant van het trainingstenue van het team.

Hiermee wordt een einde gemaakt aan de sponsoring van trainingskits met Trivago, die sinds 2021 de rechten bezit.

De waarde van de deal is nog niet bekendgemaakt. Chelsea zit al een heel seizoen zonder mouwsponsoring sinds Hyundai, de Koreaanse autofabrikant, de deal met de club in 2022 beëindigde nadat de voormalige Russische miljardair-eigenaar Roman Abramovich door de Britse regering werd gesanctioneerd.

Chelsea kwam in 2022 een deal overeen met Crypto-firma WhaleFin, maar beëindigde zijn contract halverwege het seizoen, de nieuwe mouwsponsoring zal mogelijk al op 9 januari zichtbaar zijn voor supporters, wanneer de Londense club het tegen Middlesborough opneemt in de Carabao Cup.

Volgens een mededeling op de site is de website van het bedrijf momenteel echter niet toegankelijk voor Britse bezoekers omdat het land een beperkte regio is.

BingX is een prominente cryptocurrency-uitwisseling die wereldwijd meer dan 10 miljoen gebruikers bedient. BingX biedt gediversifieerde producten en diensten, waaronder spotderivaten, copy trading en vermogensbeheer.

De Telegraph heeft gemeld dat BingX zijn banden met Rusland heeft genoemd en een prominent evenement tijdens de Moskou Tech Week heeft georganiseerd, waarin zijn toewijding aan innovatie en betrokkenheid binnen de Russische cryptogemeenschap werd getoond.

Infinite Athlete, de huidige shirtsponsor van Chelsea die een deal ter waarde van ruim £40 miljoen ($48,8 miljoen) tekende voor het huidige seizoen, heeft bevestigd dat het volgend seizoen ook de shirtsponsor zal zijn.

Het is echter niet duidelijk wie de mouwsponsor van het team zal zijn voor 2024/25.

Tip Commerciële for sale : WWW.CHE.BET

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.