Ngolo Kante in zijn mini Cooper, op een keer stelde Chelsea een regeling voor om zijn loon betaald te krijgen via belastingbesparende offshore-bedrijven in New Jersey USA.

Door de deal zou Kante 20% van zijn loon, inclusief beeldrechten, rechtstreeks aan het bedrijf uitbetaald krijgen, waardoor hij minder belastingen zou moeten betalen.

N’Golo weigerde de deal onvermurwbaar omdat hij zei dat hij gewoon een normaal salaris wil terwijl hij alle belastingen betaalt.

Als bestbetaalde speler van Chelsea op dat moment, betaalde Kante £ 564.000 per maand aan inkomstenbelasting terwijl hij ook jaarlijks £ 305.000 aan National Insurance betaald.

Indien hij gebruik zou maken van het belastingparadijs dat zou hem ongeveer £ 870.000 per jaar op zijn salaris besparen.

N’Golo Kante bewijst hiermee opnieuw waarom hij een van de beste ter wereld is en zowel op en buiten het veld.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.