Clarion Gaming voltooit de eerste fase van de digitale revisie van ICE London

Home » Clarion Gaming voltooit de eerste fase van de digitale revisie van ICE London

Clarion Gaming heeft de eerste fase van een investeringsprogramma voor digitale technologie van £ 1 miljoen afgerond, aangezien het een toegewijde digitale aanwezigheid voor het merk ICE tot stand brengt.

Tot dusverre heeft de investering de lancering van de ICE Connect evenementen ondersteund, die zullen worden gevolgd door de lancering van ICE365.com, een speciale thuisbasis voor digitaal inzicht, nieuws en analyse.

Dit zal zich richten op de land-based sector, ondersteund door cross-over met igaming waar relevant, evenals nieuwe groeimogelijkheden zoals esports.

Van 21 t/m 25 juni vindt een Europese editie plaats, gevolgd door ICE Connect North America van 28 juni t/m 2 juli.

Deze digitale evenementen vergemakkelijken de interactie van kopers en verkopers in de hele branche, met behulp van algoritmen om gekwalificeerde, senior besluitvormers die zowel koopkracht als directe vereisten hebben te matchen met toonaangevende leveranciers van oplossingen.

De investering ondersteunt ook de lancering van ICE365.com een nieuw door content geleid merk dat als online partner fungeert voor de persoonlijke show, op 28 juni gaat het live.

Dit zal zich richten op de landgebaseerde sector, ondersteund door cross-over met igaming waar relevant, evenals nieuwe groei mogelijkheden zoals esports.

Clarion Gaming-directeur Stuart Hunter legde uit dat de nieuwe digitale componenten zijn ontworpen om de persoonlijke ervaring van ICE en iGB te ondersteunen inhoud, connectiviteit, nieuws en inzichten die het hele jaar door worden geleverd.

ICE bestaat om de industrie te helpen haar commerciële en zakelijke doelstellingen te bereiken, aldus Hunter.

De investeringen die we hebben gedaan in ons digitale arsenaal verbeteren onze mogelijkheden, waardoor leden van de branche met slechts één klik toegang hebben tot de kracht van het ICE-merk.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.