Esports-toernooiorganisator en productiebedrijf ESL Gaming heeft zich aangesloten bij cryptocurrency-platform Coinbase.

Volgens de voorwaarden van de deal wordt het bedrijf de officiële crypto-uitwisselings partner voor ‘belangrijke ESL-evenementen voor de rest van 2021 en 2022.

Ondertussen zullen beide entiteiten samenwerken aan ‘unieke integraties’ via sociale media, digitale media en een reeks andere inhoud, terwijl Coinbase ook ESL’s Pro Tour-circuits voor CS:GO, StarCraft II en Warcraft III zal ondersteunen.

Eli McCarrel, Director of Global Brand Partnerships bij ESL Gaming, benadrukte: Dit is een samenwerking tussen twee gelijkgestemde bedrijven in de voorhoede van technologie en innovatie.

We kijken ernaar uit om Coinbase in de ESL-familie te brengen en ze te integreren in toekomstige ESL-initiatieven.

Dit is een branche verschuivende samenwerking en we kunnen niet enthousiaster zijn over wat ons te wachten staat.

Coinbase heeft al samenwerkingen getekend met CS:GO-toernooicircuit BLAST Premier en de Noord-Amerikaanse esports-organisatie Evil Geniuses, omdat het zijn aanwezigheid in de gamewereld verhoogt.

In de begindagen voorzagen maar weinig mensen het potentieel van esports om het levendige en robuuste ding te worden dat het nu is , zegt Eryn Alexander, Brand Director bij Coinbase.

We geloven dat de crypto-economie zich op een vergelijkbaar traject bevindt en we zijn verheugd om partners zoals ESL te vinden die ons gevoel van vooruitziendheid en optimisme delen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.