Voetbalmediabedrijf COPA90 heeft Petrit Berisha aangesteld als hoofd van Cryptomedia, een nieuwe rol gericht op het begeleiden van het gebruik van blockchain en crypto – technologie door het bedrijf.

Petrit sluit zich met onmiddellijke ingang aan bij het bedrijf, aangezien het gebruik van cryptocurrency door sportclubs steeds gebruikelijker wordt, met name het gebruik van niet-vervangbare tokens (NFT’s).

Het gebruik van blockchain-technologie door voetbalclubs voor fan-engagementactiviteiten is het afgelopen jaar aanzienlijk gestegen en COPA90 heeft de ruimte beschreven als ‘iets waarmee de wereld van sportinhoud moet evolueren.

Een aantal toonaangevende voetbalteams en competities zijn begonnen NFT’s en fantokens te gebruiken als een middel om beter met hun fans om te gaan, vooral tijdens de COVID-19-pandemie toen toeschouwers de wedstrijden niet persoonlijk konden bijwonen.

De Premier League, de Portugese voetbalbond (FPF), de Franse voetbalbond (FFF) en de Duitse voetbalbond (DFB) hebben de afgelopen maanden de mogelijkheid onderzocht om NFT’s te lanceren, waarbij de eerste twee samenwerken met Socios.com

Socios.com in het bijzonder heeft veel succes geboekt op het gebied van sport en heeft overeenkomsten gesloten met een groot aantal grote clubs, waaronder AC Milan, Atlético Madrid, Arsenal, Barcelona, ​​Everton, Inter Milan, Juventus, Manchester City en Paris Saint-Germain.

In een reactie op zijn nieuwe rol merkte Berisha op: COPA90 is toonaangevend op het gebied van voetbalmedia en creëert opwindende en interessante inhoud voor voetbalfans over de hele wereld, evenals ongelooflijke merken.

Ik kijk ernaar uit om me bij hen te voegen terwijl ze dit nieuwe paradigma van fan betrokkenheid, nieuw economieën en media betreden.

Voordat hij bij COPA90 kwam, werkte Petrit in verschillende projecten in de media, sport, financiële dienstverlening en blockchain-ruimte, wat hem ook heeft gezien als een meermaals bekroonde podcastproducent, waarbij hij de Blockchain Insider ontwikkelde door financieel adviesbureau 11:FS Tom Thirlwall, CEO van COPA90, voegde toe: Wij geloven dat de volgende iteratie van fan betrokkenheid en media enorm zal worden beïnvloed door Blockchain technologie – van ticketing en ervaringen tot inhoud en veel verder dan wat momenteel wordt gedacht.

We zijn erg enthousiast over de benoeming van Petrit en het potentieel dat er is voor COPA90 in deze ruimte.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.