Coral Sportsbooks zet in op multimediaspel met volledige dekking voor Euro 2020

Home » Coral Sportsbooks zet in op multimediaspel met volledige dekking voor Euro 2020

Coral heeft zijn nieuwe marketingcampagne en podcast gelanceerd om aan te gaan met de passie van voetbalfans tijdens de UEFA Euro 2020-kampioenschappen.

Coral heeft uitgeroepen tot de meest lonende bookmaker voor voetbalfans deze zomer en heeft haar nieuwe ‘Matchday Rewards’ campagne gelanceerd waarmee haar klanten prijzen kunnen ontgrendelen tijdens elke Euro 2020 voetbalwedstrijd.

Coral wilde de loyaliteit van klanten gedurende het toernooi belonen, vooral omdat elke speeldag belangrijk zal zijn voor de gepassioneerde voetbalfan, luidde het campagnestatement van Coral.

Coral ondersteunt gokkers en heeft een panel van 24 experts samengesteld om elk land dat deelneemt aan het toernooi te dekken, waaronder Alan Shearer als Engeland-expert, Ally McCoist voor Schotland en Dean Saunders voor Wales.

Chris Brocklehurst, Head of Brand Marketing bij Coral, zei: We weten dat gepassioneerde voetbalfans interesse zullen hebben in elke wedstrijd tijdens de Europese kampioenschappen, niet alleen de thuiswedstrijden of de grote wedstrijden. Voor klanten die elke dag wedden, is Matchday Rewards een campagne die loyaliteit gedurende het toernooi beloont.

Coral richt zich op het verkrijgen van maximale bekendheid in alle media-branches en zet zijn samenwerking met millennial content uitgever JOE Media voort, die zeven ‘All To Play For’ podcasts zal produceren die worden gehost door de voormalige Engelse international Joe Cole.

Coral’s Euro 2020 reclame en mediastrategie werd geleid door Bartle Bogle Hegarty London (BBH London) als een leidend marketingbureau.

De Coral-gokker is de man die naar huis rent om Oostenrijk v Noord-Macedonië te kijken.

Hij houdt van internationaal voetbal, of het nu een doelpuntloos gelijkspel is of een wedstrijd van de underdogs, hij zal deze zomer geen wedstrijd missen”, aldus Nick Gill, BBH Creative Director.

Voor hem telt elke wedstrijddag, deze film met de titel ‘3 Big Days’ beschrijft zijn passie voor het toernooi terwijl hij een gokje wagen op 3 European Championship 2020-spellen en wordt beloond met een gratis weddenschap van £ 5,00 dankzij Matchday Rewards van Coral.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.