Premier League-club Crystal Palace heeft een nieuwe mouwsponsor in Facebank binnengehaald, waardoor het bedrijf voor gezichts replicatie -technologie de officiële mouwpartner is voor het seizoen 2021/22.

Geprezen als een eerste in zijn soort deal in het voetbal, zal de overeenkomst het logo van Facebank op de mouwen van The Eagles-speelshirts zien verschijnen.

Het bedrijf vervangt 2020/21 shirtsponsor IQONIQ, een platform voor fan-betrokkenheid.

Facebank zal ook kunnen profiteren van de mogelijkheden voor branding in het stadion bij de Arthur Wait en Holmesdale Stands in Selhurst Park, op led-borden aan de rand van het veld en op de website en app van de club in Zuid-Londen.

Barry Webber, commercieel directeur van Crystal Palace, merkte op: Onze samenwerking met Facebank is de eerste in zijn soort in het wereldvoetbal.

Facebank heeft een geweldige reeks producten en ik weet zeker dat onze fans het leuk zullen vinden om wat van hun technologie te gebruiken om hun steun voor Palace te tonen.

Facebank gebruikt digital likness-technologie om het menselijke gezicht te vergroten, te repliceren en te beschermen voor gebruik in consumentenapps, videogames, sociale media en entertainment.

Als resultaat van de samenwerking met Crystal Palace kunnen supporters van de club de technologie van Facebank uitproberen met behulp van digitale gezichtsverf met Palace-thema op zichzelf en hun vrienden en de Fan of the Match-app van het bedrijf, waarvan de resultaten worden gedeeld op sociale mediaplatforms.

Het bedrijf is ook van plan zijn cutting edge geanimeerde 3D-technologie op te nemen, die zal worden gebruikt om de gelijkenis van populaire Crystal Palace-spelers te repliceren.

Facebank is verheugd om samen te werken met Crystal Palace, wiens fans bekend staan ​​om hun passie en de geweldige sfeer die ze creëren wanneer ze hun team volgen, aldus Nick Ramsay, Chief Product Officer van Facebank.

We ontwikkelen leuke en boeiende technologieën die mensen helpen hun eigen gezicht en lichaam te behandelen als intellectueel eigendom en we geven de consument de controle over hun digitale aanwezigheid.

We kijken er naar uit om het in de handen en op de gezichten van Palace-fans te leggen.

De overeenkomst is de tweede grote deal die Crystal Palace dit jaar binnenhaalt, na de aankondiging van het partnerschap voor verantwoord gokken van de club met de nationale zelf-uitsluitingsdienst GAMSTOP in maart 2021.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.