DAZN Bet sluit zich aan bij de Duitse vereniging voor sportweddenschappen

Home » DAZN Bet sluit zich aan bij de Duitse vereniging voor sportweddenschappen

De DSWV zei graag innovatieve digitale aanbieders te verwelkomen.

Het Britse DAZN Bet, het kansspelmerk van de aanbieder van sportstreaming, heeft zich als geassocieerd lid aangesloten bij de Duitse Vereniging voor Sportweddenschappen (DSWV).

De instantie zei dat het nieuws een voorbeeld was van haar doel om innovatieve digitale aanbieders te moderniseren en te integreren, president Mathias Dahms zei: Met DAZN Bet hebben we een nieuwe aanbieder van digitale sportweddenschappen in de vereniging die helpt de normen voor spelersbescherming in de Duitse kansspelomgeving te waarborgen.

We zijn verheugd om het team te verwelkomen in de gelederen van de DSWV. Daniel Berthold, directeur van DAZN Bet voor Duitsland, Oostenrijk, Groot-Brittannië en nieuwe markten, zei: We zijn verheugd lid te zijn van de Duitse vereniging voor sportweddenschappen.

Dit partnerschap onderstreept onze toewijding aan een veilige, eerlijke en gereguleerde markt voor sportweddenschappen in Duitsland.

Bij DAZN Bet streven we ernaar sportfans een unieke en uitgebreide ervaring te bieden in een verantwoord ontworpen omgeving, samen met de DSWV zullen we doorgaan met het bevorderen van hoge normen voor spelersbescherming en het stimuleren van innovatie om de tevredenheid en veiligheid van onze gebruikers te garanderen.

Zorgen over kansspel zonder vergunning in Duitsland De DSWV heeft opgeroepen tot een herziening van de Duitse gereguleerde gokmarkt vanwege de dreiging van exploitanten zonder vergunning.

De Duitse kansspelregulator Gemeinsamen Glücksspielbehörde der Länder (GGL) heeft in zijn jaarverslag 2023 geschat dat illegaal kansspel in 2023 tot 4 procent van de Duitse bruto kansspelinkomsten vertegenwoordigde.

Het rapport, dat maandag werd vrijgegeven, stelt dat de gereguleerde markt € 13,7 miljard aan GGR, een stijging van 2 procent op jaarbasis, terwijl de zwarte markt een GGR genereerde van tussen de 400 en 600 miljoen euro.

De DSWV is echter van mening dat kansspelen zonder vergunning tot 50 procent van de markt kunnen vertegenwoordigen, wat het hoogste zou zijn in elk Europees land met gereguleerde sportweddenschappen. Het roept de federale overheid op om het aanbod van de juridische markt te herzien en te verbeteren.

De GGL heeft al een uitgebreide marktevaluatie aangekondigd die in 2026 moet worden afgerond.

De nadruk ligt echter vooral op de impact van reclame op het publiek.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.