De Gezondheidsloterij verhoogt gratis prijstrekking naar hoogst mogelijke niveau in England !

Home » De Gezondheidsloterij verhoogt gratis prijstrekking naar hoogst mogelijke niveau in England !

The Health Lottery heeft een vernieuwing aangekondigd van zijn vlaggenschip loterijspel, samen met de lancering van een nieuwe website, logo en identiteit voor zijn algehele merk.

Aangezien het vijf keer per week loterijspel van de loterijexploitant van de vereniging omgedoopt wordt tot The Big Win, zal er vanaf de trekking op de avond van 15 augustus ook een nieuwe prijzenstructuur van kracht zijn.

Lebby Eyres, CEO van The Health Lottery, merkte op: Om onze aantrekkingskracht op spelers te vergroten hebben we onze gratis prijstrekking op zaterdagavond verhoogd tot het hoogst mogelijke niveau voor een exploitant van een samenlevingsloterij.

De hoofdprijs in de gratis herkansingstrekking wordt verhoogd naar £ 475.000 vanaf het huidige niveau van £ 250.000.

De groep beschrijft ook dat spelers die een lot kopen voor een trekking op woensdag of zaterdagavond automatisch worden ingeschreven voor een gratis tweede kans trekking, die kort na de eerste trekking plaatsvindt.

Spelers kunnen een echt levensveranderend bedrag winnen met de trekking van dit weekend, voegde Eyres eraan toe.

Hoewel de jackpot van de gratis tweede kanstrekking bijna zal verdubbelen, zullen tickets voor de hoofdtrekking nog steeds £1 kosten.

We hebben ook een nieuwe naam gegeven om de trekking een eigen identiteit te geven, aangezien het spelportfolio van The Health Lottery verder is uitgebreid dan de oorspronkelijke loterijtrekking, besloten we dat het tijd werd dat het hoofdspel sterker werd onderscheiden van onze andere producten.

De Gezondheidsloterij biedt ook de op trekking gebaseerde spellen ‘Alles of niets’ en QuickWin aan, evenals online instant win-spellen, andere wijzigingen die worden geïntroduceerd als onderdeel van de rebranding van The Health Lottery zijn onder meer een Mega Monday-promotie, waarbij iedereen die QuickWin op maandag speelt, meedoet aan een loterij van £ 500, evenals Super Sunday, dat een loterij van £ 500 biedt voor instant-win-spellen die op zondag zijn gekocht.

Bovendien doen automatische incassospelers automatisch mee aan een maandelijkse loterij waarbij 10 spelers elk £ 100 winnen.

De CEO legde uit dat deze laatste wijziging deel uitmaakte van een strategie om zijn vaste klanten beter te belonen, dit initiatief werd aangestuurd door Eyres, die zich begin dit jaar bij The Health Lottery aansloot.

Een voormalig hoofdredacteur van het media-imperium van Richard Desmond, de benoeming van Eyres tot CEO van de Health Lottery verraste waarnemers uit de industrie.

Niet lang na haar aanstelling vertelde ze: Ik geloof dat loterijen transformerend kunnen zijn voor samenlevingen en ik herinner me dat de Nationale Loterij in 1994 werd gelanceerd onder de Major-regering en hoe dit de fondsenwerving in heel Groot-Brittannië veranderde.

Mijn zus was een Olympische atleet die deelnam aan de Olympische Spelen van 1992 in Barcelona en ik had haar zien worstelen zonder enige vorm van steun voor mij is het duidelijk dat loterijen heilzaam en transformerend kunnen zijn.

Over de laatste rebranding concludeerde ze: Ik wil een betere emotionele band tussen spelers en The Health Lottery tot stand brengen door onze verhalen te verbeteren en spelers bewust te maken van waar het goede doel-element van hun ticket naartoe gaat.

Een deel van de manier waarop we dit doen, is door deze verhalen en de bijbehorende goede doelen op regionaal niveau op te splitsen om mensen te laten zien welke goede doelen we in hun lokale regio hebben gesteund en hoe hun kaartjes een verschil maken voor mensen die in de buurt wonen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.