De International Betting Integrity Association (IBIA) heeft in het eerste kwartaal van dit jaar 64 integriteit waarschuwingen gemeld waarvan 13 in Azië

Home » De International Betting Integrity Association (IBIA) heeft in het eerste kwartaal van dit jaar 64 integriteit waarschuwingen gemeld waarvan 13 in Azië

Het aantal is grotendeels in lijn met recente vergelijkbare kwartalen met 61 meldingen in 1Q 20 en 68 in Q4 van de 64 om te beginnen in 2021, was tennis de sport die het meest aan de autoriteiten werd gemeld voor verdachte gokactiviteiten met 18 gevallen, op de voet gevolgd door eSports met 17 en voetbal met 12. Deze drie sporten maakten 75% uit van alle verdachte activiteiten wereldwijd.

De 13 gevallen in Azië omvatten drie rapporten over voetbal in Vietnam en twee over tennis in Singapore. Europa en Azië waren goed voor 66% van alle verdachte gok waarschuwingen voor het kwartaal.

Na een moeilijk 2020 lijken veel operators bijna normaal te zijn wat betreft hun prepandemische marktaanbod”, aldus Khalid Ali, CEO van IBIA.

Dit komt tot uiting in de alarmnummers en geografische spreiding voor Q1, met een heroriëntatie op die sporten die traditioneel en numeriek het weddenschappen aanbod wereldwijd domineerden, namelijk tennis en voetbal.

De vereniging en haar leden blijven nauw samenwerken met die sporten, en zelfs alle sporten die met ons willen samenwerken, om mogelijke corruptie op te sporen en robuuste sancties te zoeken om dergelijke illegale activiteiten te bestraffen en af ​​te schrikken.

De International Betting Integrity Association is de leidende mondiale stem over integriteit voor de gelicentieerde gok-industrie.

Het wordt beheerd door exploitanten en beschermt leden tegen corruptie via een monitoring- en waarschuwingsplatform dat verdachte activiteiten op de gok-markten van haar leden detecteert en rapporteert.

De vereniging heeft langdurige samenwerkingsverbanden voor het delen van informatie met toonaangevende sport- en kansspelautoriteiten om haar gegevens te gebruiken en corruptie te vervolgen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.