De komst van David Beckham bracht seismische verschuiving naar MLS !

Home » De komst van David Beckham bracht seismische verschuiving naar MLS !

MLS heeft de laatste tijd een aanzienlijke toename doorgemaakt met de deelname van Lionel Messi aan de competitie en de vorming van David Beckham’s Inter Miami.

Eddie Lewis, een voormalige teamgenoot van Beckham bij de Los Angeles Galaxy, om zijn bedrijf , een technologiegedreven voetbalentertainmentbedrijf dat meer dan $ 100 miljoen heeft vergaard voor uitbreiding.

Wat kan Eddie, meer vertellen over TOCA en wat heeft er geleid tot de formatie?

Eddie Lewis: TOCA Training is ontstaan uit mijn persoonlijke reis als speler, geconfronteerd met technische uitdagingen, begon ik aan een zoektocht naar oplossingen, te beginnen met een bescheiden tennisbal.

TOCA is een geavanceerde voetbalspecifieke trainingsomgeving, die de technische vaardigheden en het bewustzijn van spelers bevordert.

Naast onze kern TOCA Training bieden we diverse programmering voor alle leeftijden, waardoor we de grootste operator van indoor voetbalcentra in Noord-Amerika zijn, TOCA Social heeft onze technologie naar een hoger niveau gebracht en de allereerste voetbalentertainment en eetervaring gecreëerd.

Je was een teamgenoot van David Beckham in LA, welke impact heeft hij gehad op het vergroten van de betrokkenheid en het niveau van de sport in de VS?

Ik heb in het inaugurele MLS-spel gespeeld en ben in de loop der jaren diep verbonden geweest met de evolutie van de competitie. De MLS heeft een goede vooruitgang geboekt, maar er zijn onderweg enkele bepalende momenten geweest. David Beckham tijdens de begindagen van de MLS brengen was een cruciaal moment.

De competitie, die voor uitdagingen stond, was getuige van een seismische verschuiving met de komst van David, zijn sterrenstatus bracht niet alleen wereldwijde erkenning, maar transformeerde de MLS ook in een begrip wereldwijd.

Davids invloed reikte verder dan het veld – hij is een top ambassadeur voor de sport, zijn toewijding, trots op het veld en off-field charisma verhoogden de status van de competitie en trokken de aandacht vanuit elke hoek van de wereld.

Zal Lionel Messi die zich bij de competitie aansloot een keerpunt zijn voor de competitie en de groei, hoe kan de MLS hierop voortbouwen?

Ik denk dat Messi, net als David, een ongeëvenaarde ambassadeur is voor de sport en de liefde voor het voetbal belichaamt. Op 36-jarige leeftijd bezit hij nog steeds de magie die fans al twee decennia in de maak.

Messi’s impact zou de impact van Messi zich kunnen uitstrekken tot het vormgeven van de toekomst van het voetbal in Noord en Zuid-Amerika aanmoedigen om de MLS te zien als een brug naar het Europese voetbal.

Kun je ons meer vertellen over de TOCA-samenwerking met de MLS en hoe heeft dit de betrokkenheid van fans voor de competitie versterkt?

Onze 10-jarige samenwerking met de MLS richt zich op betrokkenheid van fans en de ontwikkeling van spelers – kernstrategieën voor zowel TOCA als de competitie. Met bijna 40 centra en groei, willen we ons bereik in het volgende decennium verviervoudigen.

Elke bezoeker van onze centra wordt een nieuwe of meer betrokken MLS-fan. Het is een perfecte uitlijning en het creëren van touchpoints voor fandom en betrokkenheid die zowel TOCA als de MLS ten goede komen.

Ben je in staat om een update te geven over betrokkenheid op weg naar de MLS-playoffs en wat kun je doen om de betrokkenheid te maximaliseren naarmate het einde van de competitie wordt gestroomlijnd?

Terwijl we de MLS-play-offs ingaan, creëert TOCA robuuste en gedifferentieerde ervaringen binnen onze centra. Kijkfeesten en evenementen van het merk MLS zijn slechts het begin.

We maximaliseren de betrokkenheid en bieden fans memorabele ervaringen terwijl we de spannende conclusie van de competitie stroomlijnen..

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.