De PFL voegt DAZN Bet toe als officiële partner in afwachting van Europese expansie

Home » De PFL voegt DAZN Bet toe als officiële partner in afwachting van Europese expansie

Terwijl de MMA-promotie zijn wereldwijde expansie voortzet, heeft de Professional Fighters League (PFL) een nieuwe samenwerking met DAZN Bet aangekondigd.

Het bouwt voort op de bestaande uitzendovereenkomst tussen DAZN en de PFL terwijl de promotie zich voorbereidt op de belangrijkste Europese shows na een succesvol evenement in Newcastle dit weekend.

Als onderdeel van de overeenkomst zal DAZN Bet gedurende het hele seizoen bekendheid krijgen op PFL’s in-stadia en media-items, met het DAZN Bet-logo op het canvas bij alle vier de evenementen.

Pete Murray, CEO van PFL, merkte op: We zijn verheugd om DAZN Bet toe te voegen als officiële partner voor PFL Europe, en met DAZN Bet krijgen we een innovatieve en dynamische partner die aansluit bij de waarden van PFL en zich inzet om MMA wereldwijd te laten groeien via zijn premium bookmaking-producten.

De deal betekent dat DAZN Bet een van de premium sponsors van PFL Europe wordt, die op maat gemaakte en originele inhoud, innovatieve producten en een unieke totaalervaring voor MMA-fans in meerdere gebieden in Europa creëert.

Tijdens hun korte tijd op de markt heeft DAZN Bet al bewezen enorm innovatief te zijn op het gebied van weddenschappen, zegt James Frewin, PFL SVP van International.

Dit, samen met hun duidelijke strategische positionering, is de reden waarom we zo blij zijn om met hen samen te werken aan PFL Europe, terwijl we onze relatie met DAZN blijven uitbreiden.

Mark Kemp, CEO van DAZN Bet, voegde toe: Het is geweldig om samen te werken met PFL Europe, vooral voorafgaand aan hun eerste show op zaterdag 25 maart in Newcastle, als Europa’s eerste MMA-competitie delen ze duidelijk de visie van DAZN Bet om innovatie centraal te stellen in wat ze doen en we kijken ernaar uit om samen te werken voor het eerste seizoen van PFL Europe.

PFL Europe Regular Season-evenementen vinden plaats op 25 maart in de Vertu Motors Arena in Newcastle (Engeland) en op 8 juli in de Verti Music Hall in Berlijn (Duitsland).

De winnaars van elk Regular Season-evenement gaan door naar de PFL Europe Play-off 2023 in de Zenith in Parijs (Frankrijk) op 30 september en vier PFL Europe Champions worden gekroond in de 3Arena in Dublin (Ierland) op 8 december.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.