De Portugese wetgever keurt unaniem de tijdslimieten voor gokadvertenties goed

Home » De Portugese wetgever keurt unaniem de tijdslimieten voor gokadvertenties goed

Voorstellen die gericht zijn op het vaststellen van limieten voor gok advertenties in Portugal zijn unaniem goedgekeurd na een debat door de wetgever van het land.

Alle vier de wetsvoorstellen die door de Assemblee van de Republiek zijn besproken, schetsen dat gokken op dezelfde manier moet worden behandeld als alcoholreclame, in die zin dat het tussen 7.00 en 22.30 uur van televisie en radio moet worden verboden.

Twee van de vier wetsvoorstellen in kwestie – Wetsvoorstel 919 en voorstel 343 – hebben tot doel de Portugese reclamecode voor de 15e en 16e keer te wijzigen door aanvullende beperkingen op gok reclame op te nemen.

Wetsvoorstel 919, die op 29 juli werd gepubliceerd, is gemaakt als reactie op de opkomst van online gokken in Portugal tijdens de nieuwe pandemie van het coronavirus (Covid-19).

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.