De stille vennoot – FIFA en de UEFA – 1XBET ?

Home » De stille vennoot – FIFA en de UEFA – 1XBET ?

Verstrekt Sportradar – de integriteitspartner van de FIFA en de UEFA – gegevens van Belgische amateurwedstrijden aan de controversiële kansspeloperator 1XBet ?

n het Daknamstadion, waar verkleurde gele stoelen de fans herinneren aan de gloriedagen van Lokeren, zit een man met een blauwe pet met zijn telefoon in de hand de wedstrijd voortdurend in de gaten te houden en een mobiele app bij te werken met de laatste bewegingen en acties op het veld via termen als thuisgevaar, uitgevaar, thuisaanval, uitaanval en rode kaartrisico.

Voor rust ziet hij Sam Van Aerschot van Lokeren twee doelpunten maken tegen de reserven van Charleroi, tot grote vreugde van de thuissupporters die ooit gewend waren te genieten van de vaardigheden van Jan Koller en Włodzimierz Lubański.

Van Aerschot is een van de minder bekende namen in een bescheiden selectie voor de gastheren.

Dit is immers een wedstrijd in de eerste amateurdivisie, het derde niveau van het Belgische voetbal.

Op de tribune blijft de man, een neef van een Bulgaarse WK-speler uit 1986, gegevens verzamelen.

Werkend voor Genius Sports, een sportdatabedrijf dat Bet365 en William Hill tot hun klantenkring rekent, zegt hij dat hij ook wedstrijden van KAA Gent Ladies en volleybalwedstrijden in de regio volgt.

Weet hij waar zijn gegevens naartoe gaan? – Wedden, zegt hij.

Vraag: Verstrekt Sportradar – integriteitspartner van FIFA en UEFA – gegevens van Belgische amateurwedstrijden aan controversiële kansspeloperator 1XBet?

Hier volgt een diepgaande duik in datascouts bij amateurwedstrijden in België, met enkele van de gebruikelijke verdachten: Sportradar en natuurlijk 1XBet. – update volgt snel.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.