De Thaise autoriteiten in Bangkok arresteren een online gok operatie van $ 3 miljoen

Home » De Thaise autoriteiten in Bangkok arresteren een online gok operatie van $ 3 miljoen

De politie heeft een online gok netwerk opgepakt die $ 3 miljoen per maand opleverde en 19 mensen gearresteerd tijdens een inval in een flatgebouw in de wijk Bangkok Noi in Bangkok.

De online gok operatie was verspreid over drie condominium kamers in het Pinklao River Park View condominium in Bangkok vertelde generaal Damrongsak Kittiprapas,plaatsvervangend hoofd van de politie, vrijdag aan verslaggevers.

De Thaise agenten namen 8 computers, 30 monitoren, 27 mobiele telefoons, 7 bankboekjes en 17 pinautomaten in beslag de inval volgde op een onderzoek naar online website PGSLOT889.com.

Politie-generaal Damrongsak vertelde aan verslaggevers dat de politie de online netwerk tot drie kamers op de 11e en 15e verdieping van een flatgebouw in de wijk Noi in Bangkok heeft gevolgd.

De politie was gewapend met een huiszoekingsbevel van het Strafhof, de politie doorzocht de drie kamers.

Ze arresteerden 8 mannen en 11 vrouwen die de online gokoperatie runden in de drie kamers , allen werden in hechtenis gehouden en worden beschuldigd van gokken.

Onderzoekers schatten dat er elke maand minstens US $ 3 miljoen aan weddenschappen door het netwerk circuleerde het onderzoek werd uitgebreid om andere mensen te vinden die betrokken waren bij dit online gok operatie, zei de plaatsvervangend hoofd van de nationale politie.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.