Elk NFL-buiten het seizoen houdt één positie meer en meer stand, de running back-positie.

Wanneer een verhaal van een NFL-superster die hun organisatie in de steek laat vanwege hun onvrede met hun team, stuk gaat, blijft de meest voorkomende reden hetzelfde: geld.

In de afgelopen jaren hebben we Ezechiël Elliot, Melvin Gordon, Le’Veon Bell en Dalvin Cook hun teams zien vasthouden.

Deze spelers hebben de krantenkoppen gehaald en meerdere pro bowls voor hun teams, dus men kan zich redelijkerwijs afvragen waarom deze jongens moeite hebben om betaald te worden?

Running backs hebben meestal de minste invloed, omdat ze vier jaar onder een rookie contract zitten, wat organisaties vervolgens de mogelijkheid geeft om ze te franchisen voor hun vijfde seizoen.

Elke NFL-fan weet over het algemeen dat running backs de kortste primes hebben vanwege de hoeveelheid slijtage die de positie op hun lichaam aanneemt.

Spelers als Adrian Peterson en Frank Gore hebben dit stereotype doorbroken en hebben met 36 en 37 op hoog niveau geproduceerd. Peterson heeft zijn ongenoegen uitgesproken over de devaluatie van de positie.

Peterson vertelde TMZ: Het is respectloos, om eerlijk te zijn. Het is echt. Ik en Frank Gore blijven jongens laten zien: ‘We zijn waardevol.

We kunnen ook 10, 14-jarige carrières hebben’. Gore is net klaar met zijn 16e seizoen in de NFL, Peterson is net klaar met zijn 14e; beide spelers hebben hall of fame-cv’s en hebben teams naar extreme niveaus van succes geleid.

Gore’s bijna $ 63.000.000 aan carrière-inkomsten is wat de gemiddelde beginnende quarterback in ongeveer drie jaar verdient.

Peterson heeft de hoogste winst ooit voor een running back met maar liefst $ 102.301.471, en de gemiddelde quarterback haalt dit nog steeds in ongeveer vijf jaar.

NFL-teams hebben een oplossing gevonden om nooit hoge dollars te hoeven betalen voor running back, running back-commissies.

Commissies staan ​​drie running backs toe om de werklast te verdelen tegen minimale salarissen. Dit beperkt niet alleen het aantal carry’s dat ze per spel krijgen.

Omdat ze een beperkte werklast hebben, kunnen ze geen superster nummers plaatsen.

Velen beschouwen de running back-positie als stervende.

Maar met de opkomst van spelers als Derrick Henry, Dalvin Cook en Ezechiël Elliot.

Is de vraag echt: is de positie dood of is deze gewoon gedevalueerd?

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.