DraftKings kiest Polygon voor zijn groeiende NFT-onderneming

Home » DraftKings kiest Polygon voor zijn groeiende NFT-onderneming

DraftKings verdubbelt de acceptatie van het naar de massa brengen van niet-vervangbare tokens (NFT’s).

NFT’s zijn de laatste tijd overal in het nieuws geweest, met veel speculanten die beweren dat ze gewoon een trend zijn, maar DraftKings lijkt te denken dat ze hier zullen blijven, vooral op het gebied van sportverzamelobjecten.

DK werkt samen met op Ethereum gebaseerd schaalplatform Polygon, in de hoop hun huidige mogelijkheden op de blockchain uit te breiden. Blockchain-technologie wordt over de hele wereld steeds breder toegepast, omdat mensen de voordelen ervan beginnen te beseffen.

Polygon is een meerlagig platform dat draait op het Ethereum (ETH)-netwerk en uiteindelijk bedoeld is om te helpen bij schaalbaarheidsproblemen.

Een van de grootste fouten van blockchain in dit stadium is dat transacties op het netwerk niet op de meest efficiënte manier worden gedaan.

Polygon probeert dit probleem te verhelpen door het belangrijkste ETH-netwerk te ontstoppen, waardoor alle transacties in wezen sneller, kostenefficiënter en milieuvriendelijker worden.

DraftKings debuteerde een paar maanden geleden met hun Marketplace en Polygon hielp bij hun eerste NFT-lancering, een door Tom Brady gesigneerd verzamelobject, dat onmiddellijk uitverkocht was.

Door gebruik te maken van de technologie van Polygon, zal DraftKings de verscheidenheid en mogelijkheden van DraftKings Marketplace kunnen uitbreiden voor een verbeterde gebruikerservaring met nog meer exclusieve inhoud en drops, zegt Sandeep Nailwal, mede-oprichter van Polygon.

DraftKings Marketplace biedt fans en verzamelaars al een naadloze manier om authentieke digitale verzamelobjecten te kopen en door te verkopen binnen een zeer toegankelijk ecosysteem, dus we kijken ernaar uit om deel uit te maken van de voortdurende groei.

Op basis van het succes van hun eerste NFT-release, is een samenwerking met een bekend en veilig blockchain-platform zoals Polygon volkomen logisch, aangezien ze zich positioneren voor de lange termijn en de.

Eerder dit jaar lanceerde Polygon een initiatief dat zich uitsluitend richt op game-ontwikkelingen en non-fungible tokens.

Samenwerken met DK zou Polygon een grote boost in acceptatie moeten geven, omdat ze proberen meer gebruikers aan te trekken om hun diensten en producten over te nemen ten opzichte van andere blockchain-oplossingen.

Aan de andere kant van de deal heeft DK plannen om Polygon te gebruiken om aangepaste NFT-releases te ondersteunen en ook om te helpen bij transacties op de secundaire markt.

DraftKings heeft de reputatie een marktleider te zijn en het lijkt erop dat ze er alles aan doen om meer te worden dan alleen een bedrijf voor sportweddenschappen.

Met alle nieuw opkomende cryptoprojecten die er zijn, zegt het veel dat ze ervoor zouden kiezen om samen te werken met een kleinere groep zoals Polygon, maar het lijkt erop dat ze tevreden genoeg waren met hun eerste uitrol dat ze ze genoeg vertrouwen in de toekomst.

Ook vermeldenswaard is dat DraftKings in deze nieuwe overeenkomst een optie heeft om een ​​validator op de Polygon-blockchain te worden, wat in wezen betekent dat ze kunnen deelnemen aan het netwerk om nieuwe blokken op de blockchain te genereren, terwijl ze deelnemen aan het bestuur van Polygon!

Hoewel NFT’s niet gloednieuw zijn, zou deze stap een relatief seismische verschuiving moeten veroorzaken in het bewustzijn en de acceptatie van digitale verzamelobjecten, vanwege het overweldigende bereik van DraftKings.

Er zullen hoogstwaarschijnlijk mensen zijn die geen interesse hebben in sport die zich registreren voor een DraftKings-account, zodat ze iets aan hun digitale portfolio kunnen toevoegen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.